Idei de cadourile de Craciun, sub 100 de lei!

Idei

Cand devenim parinti avem tendinta sa cheltuim foarte multi bani pe jucariile copiilor, pe hainutele lor si multe alte nimicuri care nu le aduce cu adevarat un beneficiu. In parioada sarbatorilor de iarna, toate acestea iau si mai mare amploare! Cumparam mai multe cadouri nu doar pentru copii, dar si pentru noi, si pentru bunici si pentru nasi….si ajungem sa avem liste lungi de cumparaturi!

Noi ne-am gandit cum am putea eficientiza cadourile de Craciun, astfel incat sa nu cheltuim o avere pentru lucruri care nu au cu adevarat importanta in a pastra spiritul sarbatorilor de iarna. Asadar, cititi in continuarea sfaturile noastre pentru a face cadouri potrivite si accesibile.Cadouri de Craciun sub 100 lei pentru adulti

Ofera produse de consum. In felul acesta, poti in fiecare an sa iei un alt cadou, fara sa iti fie teama ca “mai are”, asa cum se poate intampla cu decoratiunile specifice de Craciun sau cu ramele de fotografie. De exemplu poti cumpara parfumuri, cosmetice, bauturi, ciocolata, etc. Nu se demoneaza, sunt utile si accesibile.

Ofera carti si filme. Cultura va fi tot timpul de mare valoare, fara a costa insa prea mult. Indiferent cui vrei sa faci un cadou, gasesti cu siguranta o carte care sa i se potriveasca si sa ai capteze atentia. O poti insoti de o felicitare sau un semn de carte si ai un cadou personalizat si special.

Ofera bijuterii doamnelor. Nu cred sa existe vreo femeie care sa spuna ca are prea multe bijuterii si nu isi mai doreste! Asadar, o bratara, o brosa, o pereche de cercei pot fi cadouri care sa ramana ca amintire pentru multi ani de acum inainte!

Ofera agende si instrumente de scris. Daca ai prieteni corporatisti, ei vor aprecia cu siguranta o agenda fancy si un pix mai special. Ofera astfel de produse, mult mai apreciate decat o cana cu reni.

Accesorii de iarna. Manusi, fulare, esarfe….iarna poate fi mai vesela cu niste accesorii colorate care sa sparga monotonia hainelor inchise la culoarea.Cadouri de Craciun pentru copii

Jucariile sunt intotdeauna pe lista de cadouri pentru copii si este absolut normal sa fie asa, mai ales jucarii pentru bebelusi si copii pana in 6 ani. Ei sunt cei care descopera lumea prin joc si joaca, iar parintii si bunicii nu pierd ocazia de a le oferi orice isi doresc cei mici.

Cartile pentru copii sunt minunate in ziua de azi iar ofera este foarte mare. Puteti alege carti cu povesti, carti cu activitari sau carti de colorat. Oricum ar fi, puneti langa ele si un set de creioane colorate si ati facut un cadou minunat si educativ.

Haine si accesorii. Copiii cresc foarte repede asadar au nevoie si de multe haine, caciulite si manusi pe care le pierd cu usurinta. Asadar, pentru orice copil de pana in 8-9 ani puteti cumpara linistiti haine si accesorii. Dupa aceasta varsta pre-adolescentii si adolescntii prefera sa isi aleaga singuri hainele si imaginea publica.

Asadar, v-am oferit cateva idei de cadouri accesibile, sub 100 lei, pe care le puteti oferi fara a va ruina bugetul.

Citeste si Cadouri inteligente, investitii pentru viitor!