Despre revista Gandeste-Pozitiv

Buna, daniela-irimia-gandeste-pozitiv

Daca ai ajuns pe site-ul asta iti multumesc si te felicit ca esti interesat de dezvoltarea personala.

Eu sunt Daniela Irimia, trainer, antreprenor si autor de carte. Am lansat in 2017 proiectul FemeiaIndependenta.ro prin care sustin femeile sa isi descopere puterea si fericirea.

Mai presus de partea profesionala, sunt mama lui Albert, un copil minunat si partenera de viata si business a lui Giani. Ei ma provoaca sa fiu mai buna in fiecare zi iar eu invat zilnic sa devin cea mai buna versiune a mea.

Cred ca printr-o gandire pozitiva putem trai intr-o lume mai buna.

Dezvoltarea personala inseamna mai mult decat extinderea mintii sau a abilitalilor. Inseamna sa ne dezvoltam capacitatea de fiinte umane. Inseamna sa fim ceea cea mai buna varianta a noastra, nu doar sa ajungem unde ne-am dori. Inseamna sa ne hranim sufletul, mintea si trupul intr-un mod pozitiv. Sa avem relatii armonioase si profunde, sa traim in abundenta fara a pierde contactul cu propria identitate.

Am lansat acest site in toamna lui 2013, cand personal, aveam nevoie sa ma motivez, sa o iau de la capat. Am crezut ca cea mai buna metoda pentru a ma ajuta in procesul meu de schimbare profesionala este sa aplic gandirea pozitiva. Scriind si cautand articole pentru site, ma „obligam” sa ies din starea confuza si pe alocuri depresiva, in timp ce invatam mai multe despre psihologia umana.

Intre timp am studiat si aplicat tehnici avansate de comunicare asertiva si  non-violenta, psihologie aplicata (sunt NLP Practitioner certificat ARONLP si EANLP) si am lansat cartea de dezvoltare personala pentru femei – Femeia Independenta.

FemeiaIndependenta.ro ofera cursuri online si offline, evenimente educationale si motivationale.

Daca ai aceiasi viziune ca si mine despre dezvoltarea personala, sustine site-ul Gandeste-Pozitiv.ro si pune un banner la tine pe site.

Iti multumesc:)

Daniela – www.facebook.com/irimia.daniela

125 x 125 px

gandeste-pozitiv.ro 125

728 x 90 px

gandeste-pozitiv.ro 728

300 x 250 px

gandeste-pozitiv.ro 300

486 x 60 px

gandeste-pozitiv.ro 486

160 x 600 px

gandeste-pozitiv -160x600