Descoperiti biscuitii naturali cu cacao de la Vladut’s Story – un produs romanesc, de calitate superioara!

Sanatate

cafea, Art&Craft, magazin onlien produse romanesti, produse traditionale, biscuiti Vladuts, dulciuri rromanestiArt&Craft Design si Contele Vladuts va aduc acum un nou sortiment, inspirat din bucataria traditionala din Transilvania: biscuitii naturali cu cacao. Realizati doar din ingrediente atent selectate, fara aditivi si conservanti, biscuitii cu cacao de la Vladut’s Story sunt framantati si copti intr-un mod traditional, avand forma de vampiras.

Biscuitii naturali cu cacao pot fi serviti cu lapte, ceai sau cafea, reprezentand gustarea ideala pentru orice moment al zilei.

Vladuts este un personaj simpatic, deloc infricosator si foarte atasat de tinutul Transilvaniei din care provine. Vladut’s Story este marca inregistrata Art&Craft, fiind un brand dedicat cu precadere celor mici, insa nu numai lor. Alaturi de biscuitii naturali cu cacao, gama Vladut’s Story cuprinde si delicioasele prune in ciocolata,  turta dulce cu ciocolata, vanilie si scortisoara, jeleuri apetisante, caramele cu unt, dar si agende, creioane, pixuri, memo holdere, etc.

Art&Craft Design este, in prezent, cea mai mare firma de retail si productie de cadouri de destinatie din Romania, cu magazine in galeriile comerciale ale aeroporturilor din tara, dar si cu un magazin online. Art&Craft Design se adreseaza unui public larg ce cuprinde turistii care tranziteaza aeroporturile din Romania, colectionarilor de obiecte traditionale romanesti sau, pur si simplu, celor care vor sa ofere un cadou original, inedit.

Art&Craft Design abordeaza doua directii in ceea ce priveste gama de produse:

– Produse traditionale romanesti, cu radacini in istorie si folclor, care au la baza legende, identitatea spatiului, continuitatea si apartenenta la o lume cu traditie si a caror calitate este garantata de certificatele de autenticitate care le insotesc. Vasele din ceramica de Horezu, Baia Mare, Corund, iile, tesaturile traditionale, ouale incondeiate si delicatesele culinare cu specific romanesc sunt produse reprezentative, care transmit dincolo de granitele tarii spiritul romanesc si pastreaza vii traditiile din Romania. Procesul de realizare a acestor produse este ridicat la nivel de arta de catre mesterii populari, care, prin iscusinta lor, au dat nastere unor articole unice, de o frumusete aparte, lucrate manual timp indelungat.

– Produse de retail Art&Craft, produse bazate pe design si creativitate, pe spirit tanar si dinamism, realizate prin initiativa, imaginatia, dedicarea si performanta echipei Art&Craft, produse care pun accentul pe un stil de viata urban si imbunatatesc viata oamenilor moderni. Articolele personalizate (tricouri, genti, pixuri, agende, portofele, portfarduri, produse din ceramica), precum si produsele din brandurile proprii Vladut’s Story, Via Delice, Happy Traveller si IRO, se pot constitui deopotriva in suveniruri autentice romanesti, dar si in idei inspirate pentru cadouri.

Tu ce spui de niste biscuiti?