surprize pentru a doua casatorie, casnicie fericita

8 surprize pentru a doua casatorie

Relatii

surprize pentru a doua casatorie, casnicie fericita

Divortul poate fi devastator, dar asta nu inseamna ca ti-ai ratat sansa la fericire. O casnicie esuata nu te poate priva de la setimentul de iubire, siguranta si respect. Citeste mai departe pentru a vedea de ce a doua casnicie este adesea o experienta mult mai buna decat prima.

  1. Ai mai multe in comun cu cel de-al doilea sot

Fie ca este o obsesie pentru un anumit fel de mancare sau placerea pe care o impartasiti pentru dans si muzica, cea de-a doua casatorie, de obicei, uneste partenerii cu aceleasi interese.

  1. Aveti aceeasi imagine de ansamblu

Deciziile, cum ar fi unde sa locuiti, cat de mult aveti de mers pana la locul de munca sau cate ore puteti lucra, nu vor mai reprezenta un motiv de contraziceri in cea de-a doua casatorie. Partenerii devin mai intelegatori datorita experientelor anterioare. Sa se ajute intre ei devine o prioritate pentru atingerea scopurilor personale, chiar daca acestea presupun inceperea unei afaceri sau o calatorie prin Europa.

  1. Ea spala vasele!

Odata ce imbatranim treburile casnice pot afecta viata de zi cu zi a unui cuplu, in special daca exista reguli nescrise, cum ar fi: doar sotia spala vasele, ea calca si face curat prin casa. In cea de-a doua casnicie, lucrurile sunt privite altfel. O matura nu stie daca este folosita de un barbat sau o femeie, la fel si un aspirator, important este ca treaba sa fie facuta, nefiind important de catre cine. La urma urmei, o casnicie presupune un parteneriat.

  1. Mai putina drama

Cu siguranta v-ati dat seama ca atunci cand purtati pica sau cand va asteptati ca partenerul dumneavoastra sa isi dea seama ca ceva nu este in regula fara sa comunicati, pierdeti amandoi. Datorita experientelor precedente, in cea de-a doua casnicie, partenerii vor incerca sa discute cat mai mult despre o problema pe care ii deranjeaza tocmai pentru a evita greselile anterioare.

  1. Inveti sa faci compromisuri

Daca bateti din picioare incercand sa va impuneti, nu veti rezolva nimic, dimpotriva, doar veti inrautati situatia. Insa lucrand impreuna si renuntand la mici mofturi veti putea sa o scoateti la capat, fara nici un fel de problema, lucru care va intari relatia.

  1. Apreciezi mai mult fiecare clipa

Oamenii care divorteaza sunt mai maturi emotional. Chiar daca a fost trauma vietii voastre, doar faptul ca ati trecut prin destramarea unui mariaj va va schimba perceptie despre partenerul ideal. Odata ce ati gasit din nou sentimentele de iubire, siguranta si respect, chiar daca nu va asteptati, le veti aprecia si veti da inapoi inzecit.

  1. Parul gri si ridurile conteaza mai putin

Atunci cand iti vei da seama ca partenerul te iubeste asa cum esti si tu ii impartasesti sentimentele, vei emana tinerete si frumusete.

  1. Pretuiesti mai mult timpul petrecut impreuna

Atunci cand incepeti sa neglijati timpul petrecut cu partenerul dumneavoastra, relatia va incepe sa se destrame. In cea de-a doua casnicie, pretuirea celuilalt este o prioritate, chiar daca este vorba doar de lucruri marunte cum ar fi un film sau o cina impreuna. Insa aceste mici puzzle-uri vor construi in final un minunat tablou.