Top aplicatii motivationale pentru Android si iOS

Idei

Aplicatiile motivationale au fost dezvoltate pentru a servi drept inspiratie in lupta cu stresul, depresia, anxietatea sau negativismul. Intrucat telefonul inteligent este de departe cel mai utilizat gadget in viata de zi cu zi, acesta preia din ce in ce mai multe functii. Aplicatiile motivationale sunt disponibile in Android si iOS, functionand pentru toate tipurile de telefoane Samsung, iPhone sau alti producatori. Iata cateva “motivational apps” de care ai putea fi interesat:Motivation Daily & Positivity

Dezvoltata de Murray Newlands, un antreprenor si speaker motivational de succes, Motivation Daily & Positivity reuneste o serie de citate potrivite pentru a te ajuta oricand simti nevoia unui stimul pentru a indeplini o sarcina. Scopul aplicatiei este de a te ajuta sa faci inca un pas catre o viata orientata, concentrata si inspirata. De asemenea, playerul aplicatiei dispune de un playlist cu mii de videoclipuri motivationale, ce acopera o multime de domenii. Cu ajutorul notificarilor personalizabile, iti poti contura o rutina zilnica, adaptata nevoilor si vietii tale.

Vezi oferta completa de cursuri!

ThinkUp

ThinkUp este o aplicatie care te implica in procesul motivational. Ai de ales din o lista de obiective ce cuprinde sanatatea, stima de sine, bunastarea, viata, relatiile si ameliorarea stresului. Pentru fiecare, poti inregistra pana la 5 afirmatii pe care sa le asculti zilnic, timp de 5 minute, in urmatoarele 21 de zile. Mai departe, trebuie sa alegi o melodie si cateva imagini personale care sa le insoteasca. La final, iti vei asculta propria voce cum te invata sa treci mai usor peste greutatile zilei, cu melodia preferata si imagini placute pe fundal. Utilizarea vocii pe care creierul tau o intelege cel mai bine si combinarea ei cu muzica preferata, ce implica partea emotionala a creierului, fac ca aplicatia ThinkUp sa fie eficienta pentru nevoile tale.

Fabulous – Daily Motivation

Aplicatia Fabulous te ajuta sa construiesti ritualuri zilnice sanatoase. Pentru inceput, trebuie sa iti alegi un obiectiv: sa slabesti, sa ai mai multa energie, un somn mai bun etc. Aplicatia iti va spune ce obiceiuri ar trebui sa adopti pentru a indeplini obiectivul asumat. Cu alte cuvinte, ai un antrenor personal de viata si de obiceiuri. Obiceiurile sunt oferite pas cu pas, pentru a ti le insusi cu usurinta si a putea trece la nivelul urmator. Spre exemplu, daca alegi sa te simti mai energic, pentru inceput vei primi sarcina de a bea un pahar cu apa cand te trezesti. Dupa ce indeplinesti aceasta provocare de trei ori, vei primi urmatorul obicei. Partea buna este ca iti poti personaliza programul cu propriile idei, introducand sarcini care se potrivesc obiectivului asumat. Aplicatia te va ajuta sa integrezi toate aceste obiective pentru a duce o viata mai buna.Motivatia este o forta interioara care te ajuta sa continui si sa obtii un randament mai bun la scoala, la serviciu, la sala de forta si in viata. Niciun moment nu este prea devreme sau prea tarziu pentru a primi o motivatie. Fie ca vorbim de o prezentare la munca sau la scoala, sau de un ajutor necesar pentru orice tip de sarcina, motivatia te ajuta sa treci mai bine peste temeri, greutati, stres, anxietate sau depresie. 

De cele mai multe ori, succesul depinde de felul in care tu reactionezi in fata unor provocari. Rutina zilnica, teama de esec si gandurile negative pot deveni pietre de moara in calea unei reusite. Pentru a nu te impiedica pe parcurs, ai nevoie de un antrenor motivational personal, pe care il poti adaposti in propriul telefon inteligent cu ajutorul aplicatiei potrivite.