Sun Herbal Tea – Sursa ta zilnica de antioxidanti

Sanatate

Sun_Herbal

Ceaiul, consumat zilnic, creste imunitatea organismului si scade riscurile de accidente cardiovasculare. Ceaiul este licoarea ce ne ofera o stare de bine, ne ajuta in detoxifierea organismului si are efecte terapeutice pentru multe dintre afectiunile frecvente ale anumitor organe.  Pentru a avea efecte maxime, ceaiul trebuie consumat zilnic, cel putin  trei cani pe zi.

Fie ca ne dorim sa fim mai alerti, sa ne protejam de boli sau sa ne bucuram sufletul, tututor  ne place  sa savuram o cana cu ceai. In fiecare zi suntem expusi la factori nocivi precum alimente  bogate in grasimi si zaharuri, substante chimice din mediul inconjurator, fum de tigara  si multe altele. Drept replica, organismul nostru produce molecule instabile numite oxidanti sau “radicali liberi” care pot deteriora celulele  sanatoase.

Toate ceaiurile din gama Sun Herbal Tea sunt bogate in  antioxidanti ce ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, au un efect benefic asupra sanatatii si pot preveni aparitia unor boli.

Acestea reprezinta un amestec perfect de sanatate si gust. Cu o putere rapida de detoxifiere si regenerare, ceaiurile nu au efecte secundare. In compozitie, regasim ganoderma tsugae,o planta ce potenteaza imunitatea, fiind un puternic antioxidant ce creste nivelul glucidelor din sange si elimina toxinele. Aceasta planta a fost supusa, in ultimii ani, unor studii stiintifice, in urma carora s-au demonstrat rezultate pozitive in ceea ce privesc proprietatile sale medicinale. Este cunoscut faptul ca este un excelent adjuvant in ceea ce privesc bolile cardiovasculare.

Printre principalele proprietati curative ale ceaiului se regasesc:
–    Proprietati anti-aging
–    Fortificarea sistemului imunitar
–    Proprietati antioxidante ce ajuta la mentinerea metabolismului
–    Protejeaza o serie de organe precum ficatul si intestinele
–    Imbunatateste circulatia sanguine
–    Detoxifierea organismului si refacerea celulara

In compozitie regasim si ceaiul negru ,un produs obtinut din planta Camellia sinesis. Ceaiul negru contine intre 2-4% cofeina care influenteaza gandirea si vigilenta, are rol diuretic si contine antioxidanti si substante care ajuta la protejarea inimii si a vaselor de sange. Poate fi folosit pentru imbunatatirea vigilentei mentale precum si a abilitatilor de invatare, memorie si pentru procesarea informatiilor.

Asigura-ti doza de sanatate consumand zilnic gama de ceaiuri “Sun Herbal Tea” si afla mai multe detalii de pe www.doctorulverde.ro