Cum sa vinzi bijuterii online

Idei

Bijuteriile sunt o idee de afaceri ideală dacă ești o persoană creativă cu o abilitate deosebită în lucrul cu metale sau pietre prețioase. Multe afaceri de succes au început ca un hobby și, încetul cu încetul, vânzarea de bijuterii online a devenit o idee de afaceri fantastică.

Vânzarea de bijuterii online este o activitate comercială tradițională cu multă concurență. Cheia poate fi să vă concentrați pe o anumită nișă și un anumit tip de client.

Tutorial în 6 pași pentru a-ți vinde bijuteriile online cu succes

Luați notă, pentru că, deși sunt doar șase pași, este foarte important să țineți cont de toți.

1. Ce fel de bijuterii vei vinde?

Primul lucru va fi să decideți dacă veți vinde bijuterii fine sau bijuterii de modă. Această decizie vine odată ce ai creat bijuteriile: îți poți proiecta singur bijuteriile sau le poți cumpăra de la furnizori de încredere și de calitate (vezi si oferta de bijuterii de aur ieftine). Vei vinde cercei nou născuți – din nișa bijuterii copii sau stil hand made, ori poate bijuterii masculine.

2. Cercetați tendințele actuale pentru a identifica oportunități

O modalitate de a determina (și de a valida) direcția pe care ar trebui să o ia afacerea ta este să cercetezi tendințele pieței. Includeți în rutina zilnică citirea blogurilor de modă și bijuterii. Acest lucru vă va ține la curent cu tendințele pentru sezoanele viitoare. În Google Trends, puteți obține o prezentare generală a tendințelor de căutare pentru un anumit termen.

3. Definiți bine cum va fi propriul dvs. brand

Odată ce ai stabilit imaginea produselor tale și ai definit profilul clienților tăi, ar trebui să fie mai ușor să identifici imaginea generală care îți va defini marca. În funcție de bugetul tău inițial pentru vânzarea de bijuterii online, poți lucra cu un designer care îți transpune proiectul într-un brand complet pentru afacerea ta.

4. Ce materiale doriți să utilizați?

Există multe resurse pentru a găsi angrosiști care au instrumentele și consumabilele potrivite, inclusiv pietre prețioase și materii prime. Puteți începe căutarea aici: Wholesale Jewelry Supply Co. Fire Mountain Gems (cristale Swarovski, perle, mărgele cu modele unice) AliExpress și Alibaba Gem (angrosist de pietre prețioase și semiprețioase) Beads.US (vânzare de mărgele de bijuterii).

5. Creați un magazin online în care vă puteți vinde bijuteriile

Aveți deja produsele, marca și locul de producție! Îți poți imagina că în câteva ore ai putea avea un magazin online funcțional unde poți începe să-ți vinzi creațiile? Fa-ti propriul tău magazin online, dar folosește si platformele de tip Emag,  Shopify, Etsy , Amazon sau altele.

6. Tine cont de aspectele legale

Așa cum se întâmplă atunci când începeți să vindeți ceva trebuie să respectați întotdeauna premisele legale. Informează-te din timp care sunt obligațiile de îndeplinit pentru a vinde bijuterii online, cum este cu garanția si returul produselor.

Ai deja pașii de urmat, tot ce trebuie să faci este să te pui la treabă! Trebuie doar să investești timpul necesar și să pui în el doze mari de pasiune.

Te-ar putea interesa sa citesti si despre Cele mai inspirate tendinte ale sezonului in decoratiuni interioare 2022!