cum sa faci pe cineva sa zambeasca

Cum sa faci pe cineva sa zambeasca azi

Relatii

cum sa faci pe cineva sa zambeasca

Relatiile armonioase inseamna sa oferi zambete si incredere celor din jur. Dar nu trebuie sa ai motive speciale pentru a-i face pe cei din jurul tau sa rada si sa se simta bine. Orice moment poate fi prielnic pentru a spune o gluma buna, a face o surpriza placuta celor dragi sau un compliment unui coleg de munca. Stii deja ca zambetul este molipsitor si datatot de stare de bine. Deci incepe prin a zambi tu mai intai !

Tie iti place sa-i faci pe ceilalti sa rada? Daca da, aici sunt

7 modalitati prin care poti sa faci pe cineva sa zambeasca azi.

1. Surprinde pe cineva cu un gest binevoitor. Prima regula a surprizelor  este ca nu pot fi evidente sau fortate- de aceea se numesc surprize. Fii creativ. Surprinde un prieten cu bilete la parcul tematic pe care il adora cand era mic, sau fa-i rost de un poster cu starul pe care il adora cand era adolescent. Poti pur si simplu sa-i cumperi un cadou amuzant care il va face sa rada.

2. Complimenteaza un coleg de munca. Nimic nu face o persoana sa zambeasca mai mult decat un compliment neasteptat. Nu inventa laude la intamplare, pentru ca nimeni nu te va crede, ci subliniaza aspecte care iti plac la personalitatea si aspectul celorlalti.

3. Cumpara-i unui prieten cartea/filmul pe care tot spune ca vrea s-o citeasca/sa-l vada, dar nu o face. Va aprecia gestul si, ca bonus, va inceta sa vorbeasca despre asta.

4. Saruta-ti partenerul din senin (serios, chiar acum daca e in camera!). Contactul fizic este o modalitate minunata de a exprima dragostea si aprecierea pentru partenerul tau, asa ca fa-o cat mai des.

5. Joaca-te cu copiii tai. E usor sa te pierzi in lumea adulta si sa uiti cata libertate ai cand faci ceva atat de amuzant incat uiti despre lume si problemele sale. Ai copii? Sariti coarda, jucati sotron, mergeti in parc. Daca nu ai copii, te poti juca cu animalele tale de companie sau te poti catara in copaci, face o plimbare sau petrece timpul cu membrii mai tineri ai familiei tale.

6. Este altcineva in camera cu tine acum? Daca da, spune-le o gluma. Chiar daca e una foarte proasta sau crezi ca nu ai talent la a spune glume, incearca. Vei obtine un zambet fie ca a reusit sau nu gluma ta.

7. Telefoneaza o cunostinta mai veche, cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Suna pur si simplu pentru a-I dori o zi excelenta, fara sa ii povestesti despre activitatea ta. Focuseaza-te doar pe informatii care binedispun.

Tu ce alte metode folosesti pentru a starni zambete in jurul tau?

Citeste si 10 motive pentru care sa zambesti zi de zi!