Idei de cadouri pentru Ziua Indragostitilor aproape gratis

Idei Relatii

14 februarie este Ziua Îndrăgostiților, sau 24 februarie dacă preferi să sărbătoresti de Dragobete, și multe cupluri își doresc să facă aceasta zi specială și plină de romantism, dar se poate întâmpla ca să treacă printr-o situatie mai delicată financiar si să nu aibă un buget asa cum si-ar dori. Dacă acesta este si cazul tău și te întrebi cum să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților fără bani, nu-ți face griji, pentru că există multe variante de a-ți surprinde partenerul fără bani.

În acest articol vă arătăm mai multe idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților fără a cheltui bani, pe care le puteți pregăti cu puțin timp, dar mai presus de toate, cu multă dorință de a vă face partenerul să se simtă cel mai special din lume.

Mesaje romantice

Datorită noilor tehnologii, acum putem comunica foarte ușor și la un cost foarte mic (prin Whatsapp sau rețelele de socializare), așa că o modalitate bună de a sărbători Ziua Îndrăgostiților pe tot parcursul zilei este să trimiți mesaje romantice partenerului tău în timp ce este la serviciu sau în alte locuri fără tine. De asemenea, poți îndrăzni să-i trimiți câteva mesaje mai incitante și care să pregătească terenul pentru noaptea de pasiune care vă așteaptă.

Citeste si Cum sa nu dai gres cu cadourile de Valentin’s Day si 8 martie

Picnic în parc

Ce să faci de Ziua Îndrăgostiților fără bani? Surprinde-ți partenerul în timpul zilei de lucru. Pe lângă faptul că îi trimiteti mesaje romantice, puteți sa mergeti fara sa stie la locul lui de muncă în pauza lui de masă și să il scoateti la un picnic în parc. Este o surpriză foarte romantică pe care sigur o va iubi și va face Ziua Îndrăgostiților să fie mai specială.

Calea inimilor

Ce să faci pentru 14 februarie cu bani puțini? Puteți ajunge acasă mai devreme și umpleți un drum întreg cu inimioare de hârtie sau confetii pe podea. De asemenea, puteți pune petale de trandafir sau puteți parfuma plăcut camera. O altă idee ar fi să faci un drum al inimii și, când partenerul tău intră în casă, urmărește-l până în sufragerie, unde i-ai pregătit o cină cu lumânări, băuturi fine și un meniu bun, care il va lasa cu gura cascata.

Album foto romantic

Aceasta este o alta dintre ideile pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților fără a cheltui bani. Îndrăznește să-ți pregătești propriul album foto romantic. Alege diverse fotografii, in functie de cat de mare vrei sa faci albumul, care sa reprezinte momente speciale pentru voi, pot fi din excursii, din locuri in care a-ti petrecut momente frumoase, de la petreceri la care a-ti participat impreuna.

Tort în formă de inimă

Dacă îți place să gătești, pregătește-ți propriul tort de casă în formă de inimă pentru a-l oferi partenerului tău. Este un detaliu foarte frumos, dar este cu atât mai mult dacă îl faci singur și va fi mai ieftin decât să îl cumperi deja făcut.

Desigur poti alege si alte tipuri de cadouri mai scumpe , dar de care poate are nevoie: un telefon nou (vezi si ce inseamna nfc), un calculator , sau chiar o perie rotativa pentru bucle superbe (vezi cum se foloseste o perie rotativa).