idei de afaceri halloween

Cum sa faci bani de Halloween. Idei de afaceri

Educatie Financiara

Piata de Halloween este una in crestere de la an la an si in Romania, iar acest lucru ofera antreprenorilor noi oportunitati de afaceri in aceasta perioada. Poti dezvolta un business plecand de la acest eveniment sau pur si simplu profiti de ocazie pentru a face niste bani in plus. Oricum ar fi, i-a in calcul suplimentarea veniturilor in detrimentul unor cheltuieli suplimentare.

Sunt multe cai prin care poti sa faci bani de Halloween, iar noi iti enumeram 8 cele mai profitabile idei de afaceri:

  • Fa sau vinde costume de Halloween. Dupa cum era de asteptat, costumatiile sunt lucrurile care se vand cel mai bine in aceasta perioada. Sunt multe varietati de costume, si tu te poti concentra asupra uneia sau poti oferi o variatate. Daca nu esti foarte priceput la cusut sau design de costume, le poti cumpara la sfarsitul sezonului, cand sunt mai ieftine, si vinde mai scump anul viitor cand Halloweenul se apropie.
  • Pictura pe fata de Halloween. Nu toata lumea face rost din timp de un costum, tu poti fi solutia pentru aceia care vor opta la a se “deghiza” doar  prin pictura pe fata. Seteaza-ti un stand undeva unde e trafic mare de pietoni si ofera-te sa ii pictezi pe fata. Poti oferi aceste servicii si la domiciliu, pentru o suma mai mare de bani.
  • Deschide o casa bantuita. O casa bantuita de calitate iti poate aduce o suma frumusica. Oamenii platesc sa fie speriati, asa ca inchiriaza o locatie buna, cumpara niste costume si obiecte infricosatoare, fa rost de autorizatie si esti gata sa te distrezi si sa faci bani. Aici ai nevoie insa de o investitie mai mare si mai mult timp pentru pregatirea afacerii.
  • Planifica petreceri de Halloween. Daca esti creativ si nu te deranjeaza sa alergi de colo-colo, poti face bani de Halloween planificand petreceri pentru copii sau adulti. In plus, acest lucru poate fi distractiv pentru tine deoarece poti sa iti dezlantui imaginatia si sunt multe lucruri distractive de facut si planificat.
  • Fa si vinde dulciuri de Halloween. Poti face bani facand mancare pentru petreceri, bomboane, dulciuri. Cu un design inedit, prajiturile tale se vor vinde repede si la preturi mai mari decat ale cofetariilor traditionale.
  • Creste dovleci. Dovlecii sunt foarte cautati in saptamanile din preajma Halloween-ului. Ca sa cresti dovleci, nu ai nevoie de prea mult pamant sau capital: semintele sunt ieftine si dovlecii nu au nevoie de prea multe ingrijiri. Ca dovlecii tai sa fie gata pentru Halloween, planteaza-i in mai sau in iunie. Pentru asta ai insa nevoie de o casa la tara .
  • Decoratiuni. Poti profita de faptul ca oamenii vor sa decoreze casele in multe feluri. Poti face tu singur decoratiuni pe care mai apoi sa le vinzi, sau le poti cumpara in afara sezonului en-gros si vinde mai tarziu astfel incat sa iti iasa un profit. Orice alegi, decoratiunile se vand bine de Halloween.
  • Organizeaza o petrecere tematica. Daca iti place sa distrezi oamenii, gazduieste o petrecere de Halloween si taxeaza oamenii la intrare. Daca oferi calitate, oamenii vor veni in numar mare.

Piata de Halloween are un potential urias, asa ca este timpul sa te gandesti si tu la ideile care s-ar putea transforma in oportunitati de afaceri si pentru alte ocazii. Mult succes!