Vrei să faci cadou un voucher? Iată 7 produse care pot fi cumpărate astfel

Idei

Un voucher cadou este ideal pentru persoanele care își cumpără singure tot ce își doresc, înainte ca tu să ai ocazia să le dăruiești, pentru cele veșnic nemulțumite sau pentru cele pe care nu le cunoști atât de bine. Descoperă în acest articol șapte categorii de produse care pot fi achiziționate în acest fel. 

1. Ochelari sau lentile de contact

Dacă poartă deja ochelari sau lentile de contact, un gift card este ideal, deoarece îl poate folosi la următorul consult oftalmologic. În plus, poate utiliza oricând voucherele Lensa pentru a-și lua ramele preferate de ochelari de soare sau de vedere. Tu alegi doar suma, e atât de simplu!

2. Make-up

Poate fi dificil să selectezi un cadou pentru un pasionat de make-up, deoarece există o gamă extinsă de produse, iar prețurile pot varia destul de mult. Cel mai ușor este să îi oferi un voucher de la magazinul pe care îl frecventează. Astfel, poate alege exact ce își dorește să adauge în trusa de machiaj.  3. Articole de îmbrăcăminte

La fel de complicat poate fi cu alegerea hainelor. Chiar dacă știi mărimea pe care o poartă, este posibil să nu nimerești un articol de îmbrăcăminte pe placul persoanei. Un voucher cadou rezolvă problema și îi oferă posibilitatea să achiziționeze produse potrivite personalității sale și stilului vestimentar.

4. Parfumuri

Este recomandat să oferi un parfum doar dacă știi exact pe care și-l dorește. Altfel, evită să dăruiești unul, deoarece gusturile diferă foarte mult și același produs miroase altfel în funcție de pH-ul pielii. Mai bine optezi pentru un gift card și mergeți împreună la cumpărături. Citeste aici ce sa ai in vedere cand cumperi un parfum.

5. Cărți

Când are biblioteca plină de cărți și își achiziționează constant altele, e greu să ții pasul cu ce îi lipsește. Poți să alegi un volum lansat de curând și să speri că nu și l-a luat încă sau mergi la sigur cu un voucher cadou. Îl poate folosi la următoarea vizită în librărie sau comandă online. Vezi aici ce carti iti recomandam noi, echipa Gandeste-Pozitiv.ro

6. Dispozitive digitale

Dispozitivele digitale, mai ales dacă sunt de ultimă generație, s-ar putea să depășească bugetul alocat de tine pentru cadou. Totuși, poți să îi oferi o parte din suma necesară achiziționării produsului pe care și-l dorește, printr-un gift card. Dacă este posibil, puneți mai multe persoane bani la comun, pentru a acoperi costul total.  7. Electrocasnice

Poți alege un produs util și care să se încadreze în bugetul tău, dacă știi deja ce anume are nevoie. În schimb, dacă nu ai idee ce ai putea să-i cumperi, astfel încât să-i placă și să îl utilizeze, ia un voucher cadou. Fie își ia electrocasnice care să nu depășească suma primită, fie păstrează gift cardul pentru o achiziție mai mare. 

Dacă nu vrei să dai greș, oferă un voucher cadou pentru una din categoriile de produse prezentate în acest articol. Alege un domeniu de interes pentru cel care primește darul tău sau magazinul lui preferat, cu o gamă largă de opțiuni. Nu uita să împachetezi gift cardul, dacă nu vine deja într-o cutie specială.