Scrisoare de recunostinta

Dezvoltare Personala

Te salut draga prieten,

Este prima scrisoare de recunostinta pe care o scriu unui prieten, si am ales sa o scriu pentru tine. Nu scriu scrisori….ci mail-uri, articole si cursuri…. Dar zilele astea sunt mai emotionala si imi pun pe hartie motivele de recunostinta pe care le am. Practic recunostinta de vreo 6 ani si am descoperit valoarea ei dincolo de ce scrie in cartile de dezvoltare personala.

Iar tie iti multumesc ca ai intrat in comunitatea Gandeste Pozitiv, ca ai spus DA invitatiei mele de a investi in dezvoltare personala, macar prin articolele pe care le citesti.

Iti multumesc ca imi oferi increderea ta, ca te implici si ca sustii dezvoltarea personala, a ta si a altor oameni din jurul tau.

Iti multumesc ca citesti site-ul asta si ca alegi cu atentie sursele tale de motivare si inspiratie.

Pe langa multumirile care merg catre tine, eu sunt profund recunoscatoare pentru experientele si oamenii noi care au aparut in viata mea in ultimul an. Sunt recunoscatoare ca am sansa sa traiesc conform propriilor mele valori, ca pot petrece timp cu familia mea si cu oamenii care vor sa devina cea mai buna versiune a lor.

Si sunt recunoscatoare pentru inspiratia de a lansa proiectul Femeia Independenta.

Tu pentru ce esti recunoscator?

Ce lectii ai invatat anul acesta?

Ce asteptari ai de la anul urmator?

Iti doresc sa ai un an nou asa cum iti doresti. Deci….ai grija ce iti doresti!

Eu pentru anul urmator imi doresc sa inspir si sa motivez si mai multi oameni sa adopte gandirea pozitiva si dezvoltarea personala ca un stil de viata.

Vreau sa ajut cat mai multe femei sa devina cea mai buna versiune a lor. Prin proiectul Femeia Independenta voi organiza doua evenimente lunar, un curs practic, cu tehnici si strategii de dezvoltare personala, si un eveniment inspirational si de constientizare, sub egida „Seri Inspirate„.  Pe langa evenimentele off-line, voi adauga si alte cursuri online, in format audio si scris, pentru ca tu sa inveti in ritmul tau. Nou pe site vor fi cursuri de antreprenoriat si freelanceri la inceput de drum.

Si din nou sunt recunoscatoare ca am libertatea de a face ceea ce imi place, fara presiune, fara targeturi impuse de altii, fara incrancenarea de a fi mai buna decat altii.

Deci, drag prieten, iti multumesc inca o data si iti urez  LA MULTI ANI mai buni decat cel care se incheie curand.

Sunt totusi curioasa daca tu obistuiesti sa practici recunostinta ca mod de celebrare a vietii. Lasa-mi un comentariu cu raspunsul tau. 🙂

PS: Daca inca esti cautarea de cadouri educationale, vezi cele 2 carti de dezvoltare personala pe care le-am scris !

Daniela Irimia

2 thoughts on “Scrisoare de recunostinta

  1. Se spune ca recunostinta este calea cea mai scurta catre fericire. Am intors acest concept pe toate partile destul de mult timp pentru ca nu reuseam chiar sa inteleg care este legatura intre fericire si recunostinta. La un momentdat a trebuit sa capitulez pentru ca oricate raspunsuri intelectuale (adica din minte) as fi gasit, nu reuseam sa fac ‘click’. Asta pana intr-o zi cand am inteles ca recunostinta (cea adevarata, din suflet) ne schimba modul in care vedem lumea, ne conecteaza pe o alta lungime de unda, ne schimba focu-ul de la necazurile vietii, la magia lucrurilor din jurul nostru.
    E important sa fim recunoscatori nu numai celorlalti dar si noua insine. Daca sunteti curiosi, puteti citi scrisoarea me catre fiinta interioara aici: http://www.vestibune.net/omul-nou/scrisoare-catre-fiinta-interioara/

Comments are closed.