Idei de cadouri pentru copii

Idei

Curand incepem sezonul de cadouri pentru cei mici si cei mari. Daca am mai scris deja despre idei de cadouri pentru barbati dar si cum sa facem cadouri inteligente care devin investitii, azi vreau sa va recomand cateva produse ce pot fi minunate cadouri pentru copiii nostri.

Si ce cadouri putem face copiilor? Ei bine, carti si jucarii, insa nu orice carte si nici orice jucarie….

Jucarii inteligente pentru a incuraja creativitatea, logica si rabdarea copiilor

Scufita rosie de la Smart Games

Bazat pe cunoscuta poveste Scufita Rosie, jocul Little Red Riding Hood Deluxe de la Smart Games este un joc care le pune mintea la contributie celor mici, incurajandu-i sa isi foloseasca si sa isi imbunatateasca abilitatile cognitive. Stimuleaza si dezvolta rationamentul vizual si spatial al copiilor, rabdarea si perseverenta de a duce o sarcina la bun sfarsit. Este un joc minunat, cu o poveste atasata si mai ales, educativ pentru micutii nostri. Poti cumpara de aici acest joc sau daca ai baiat, poti alege un joc asemanator, insa cu povestea celor 3 purcelusi 🙂

Jucariile ce stimuleaza logica si memoria sunt sunt ideale pentru copiii din ziua de azi. Nou ne-a atras atentia Topologix de la Djeco. Un joc de logică cu numeroase pobilități, prin care cei mici pot învăța noțiuni de spațiu (înăuntru, în față, în stânga, etc.) și corelații între întrebări – răspunsuri legate de pozițiile animalelor.

Jocul de strategie Yams Djeco stimuleaza gandirea logica a copiilor. Scopul este completarea în cel mai scurt timp a unei linii cu jetoanele de joc sau obținerea de “Yams”.Carti educative,

insa nu manuale, ci povesti cu invataminte pozitive si care ii pregatesc pe copii pentru viitor.

Bicicleta fermecată scrisa de Mihaela Coșescu este o carte despre vise, despre muncă, despre viața bunicilor și a străbunicilor noștri, despre puterea gesturilor mici. Este povestea unei fetițe de 4 ani care locuiește într-un sat îndepărtat din România și care într-o zi găsește o carte poștală cu o bicicletă. Din acel moment, Zamfira visează la o bicicletă cu care să călătorească și ajunge să muncească foarte mult pentru a-și cumpăra una. Vă invităm să descoperiți bicicleta fermecată a Zamfirei și călătoria ei fantastică.

Minunat desenata, povestea ii poarta pe copii intr-o calatorie in jurul lumii dar si in viitor. Poti cumpara cartea online de aici!

 

R-Mami, tot de Mihaela Coșescu  este o poveste despre puterea cuvintelor, despre cum cuvintele pot crea lumi noi în jurul nostru. Este o poveste despre recunoștință, despre empatie, despre mame/ părinți reali, despre conectare, despre robotizarea mamelor sau umanizarea roboților. Și este, mai ales, o carte despre familie, despre prețuire, despre împreună, despre căutări și reîntâlniri. Este o carte care poate fi citită în multe moduri complet diferite, în momente diferite sau la vârste diferite.. CLICK AICI Pentru comanda!

Hai sa oferim bucurie copiilor oferindu-le jocurile potrivite si mai ales, sa le cultivam creativitatea si dragostea pentru carti, prin povesti minunate si pozitive.

Acestea sunt doar cateva sugestii, cu produse pe care noi ne-am vazut si ne-au placut. Si nu doar ca ne-au placut noua, insa au fost apreciate si de catre copiii nostri.