frati prieteni

De ce fratii sunt cei mai buni prieteni

Relatii

frati prieteni

Cei care au frati stiu la ce ma refer – sa ai un frate este o adevarata experienta. Poate nu crezi ca aveti cea mai buna relatie unul cu celalalt, dar in fata lumii prezentati un front unit si impenetrabil. Noi iti spunem de ce un frate este cel mai bun prieten pe care ii poti avea.

Este mereu acolo cand ai nevoie de un sfat. Fratii privesc situatia in mod direct si obiectiv, si de aceea primesti opinii bune atunci cand ceri sfaturi. In plus, fratii te asculta fara sa exagereze problema si isi pastreaza reactiile la un minimum.

Este usor sa petreceti timp impreuna. Cand petreci timp cu fratele tau, puteti sa stati in liniste in fata televizorului, si de aceea este persoana ideala cu care sa stai cand ai nevoie de o pauza de la iesitul cu prietenii.

Te apara in fata celorlalti. Fratele tau poate rade de tine, te tachineaza si te face sa vrei sa te urci pe pereti, dar te va apara cand altcineva incearca sa faca acelasi lucru. Fratii isi apara spatele unul altuia.

Cu fratele tau razi cel mai bine. De cand v-ati nascut, fratele tau este persoana cu care ai petrecut cel mai mult timp, si aveti o multime de glume si lucruri in comun. Asadar, cand esti trist, intalneste-te cu fratele tau si lasa-l pe el sa te faca sa razi.

Te ajuta la nevoie. Fratele tau face parte din categoria de oameni care te ajuta fara sa astepte nimic in schimb. Ca atunci cand erati mici si va ajutati la teme, acum va ajutati reciproc cu lucrurile la care nu va pricepeti – tu ii repari chiuveta in timp ce el iti instaleaza un program pe computer.

Citeste si 11 calitati ale prietenilor adevarati.

Fratii te protejeaza. Atunci cand ai probleme, poti sa fii sigur ca fratele tau te va ajuta in orice fel poate. Fratele tau nu va permite nimanui sa te raneasca niciodata.

Iti va spune adevarul. Cand ai nevoie de o parere sincera, persoana cea mai potrivita la care sa apelezi este fratele tau. In timp ce ceilalti vor tacea de teama sa nu-ti raneasca sentimentele, fratele tau iti va spune sincer ceea ce crede el.

Sunteti confortabili cand mancati impreuna. Atunci cand iei masa cu oricine altcineva, pastrezi o eticheta care dispare imediat atunci cand mananci cu fratele tau. Mesele impreuna sunt foarte confortabile, pentru ca picati repede de acord cu privire la ce vreti sa mancati, si el este dispus sa manance orice ai tu pofta, chiar si cea mai nesanatoasa mancare de fast-food. In plus, puteti sa mancati unul de pe farfuria celuilalt sau sa va terminati reciproc mancarea fara nicio problema.

Fratele tau iti va arata lucruri noi. Sunt sanse sa nu aveti aceleasi gusturi, dar de cate ori el iti recomanda un film sau o carte, descoperi lucruri geniale, pe care nu le-ai fi gasit singur.

Competitia dintre voi este pozitiva. Concurati unul cu celalalt, dar acest lucru nu face decat sa scoata la iveala tot ce e mai bun in voi doi.

Incearca mereu sa te inveseleasca. Cand treci printr-o perioada mai proasta si esti trist, fratele tau este persoana care reuseste sa te inveseleasca si sa it ia mintea de la problemele tale pentru o vreme.

Stii si alte motive pentru care fratii sunt cei mai buni prieteni?

Gandeste-Pozitiv! Aboneaza-te la newsletter pentru alte articole interesante