Cum slabesti rapid si sanatos

Sanatate

Cum slabesti rapid si sanatos? Nu, nu detinem secretul pentru slabire rapida, cautata cu asiduitate de milioane de oameni din toata lumea, insa putem  sa iti facem cateva recomandari de bun simt. Daca aplici cu seriozitate principiile de mao jos, ele vor da rezultate in timp.

In primul rand trebuie  sa ai asteptari realiste, si sa constientizezi ca o slabire prea rapida poate destabiliza organismul. Chiar daca pierzi imediat cateva kilograme poti insa sa ai alte neplaceri prin privarea de nutrienti esentiali sau prin excesul altora in organism. Oricum ar fi nu cauta beneficiul timpului in locul sanatatii. Se stie oricum de efectul YoYo – daca slabesti repede, ai sanse sa te ingrasi apoi la fel de rapid. Procesul de slabire ar trebui vizualizat mental prima data si apoi pus in practica.Ce sa faci ca sa slabesti sanatos:

Consulta un doctor inainte de a te apuca de slabit. Pot fi cauze interne care au dus la luarea in greutate, si atunci simplele diete alimentare pot sa nu aiba efecte. Vezi care sunt cu adevarat cauzele ingrasarii, si actioneaza asupra lor. Fiecare dintre noi are un metabolism diferit, si asa ar trebui sa fie si planul de slabire personalizat, si monitorizat. Chiar daca poate fi un proces mai scump, slabirea sub indrumarea si observarea permanenta a unui specialist este mult mai indicata.

Mergi pe natural. Poate parea mai rapid si lipsit de efort sa apelezi la pastile, insa efectele secundare pot fi serioase de-a lungul timpului. Alege sa slabesti consumand preparate proaspete, mancaruri gatite cu produse de calitate, ceaiuri sau sucuri naturale. In felul acesta te poti bucura si de procesul prepararii mesei, de gustul pe care il au preparatele gatite si ai si control asupra a ceea ce mananci. Daca poti sa iei alimente de la mici producatori locali (se presupune ca sunt mai putin atinse de substante chimice) nu ezita sa faci asta.Combina dieta cu miscarea si sportul. Poate miscarea nu este esentiala in procesul de slabit, insa cu siguranta iti va prinde bine. Organismul tau va fi mai puternic si sanatos. In plus miscarea in aer liber si la soare are si alte beneficii asupra organismului (piele mai sanatoasa – vezi si efectele asupra dermatitei, sistem respirator si circulator mai sanatos, aspect mai tineresc si plin de energie).

Stabileste-ti un obiectiv. A slabi suna general, deci stabileste-ti un obiectiv atat ca numar de kilograme dar si ca timp de atingere a acelui obiectiv. Monitorizeaza-ti permanent evolutia, reactia corpului, astfel incat sa poti face ajustari daca este nevoie, dar si ca sa fii motivat sa continui.

Spor la treaba si fii perseverent!

1 thought on “Cum slabesti rapid si sanatos

Comments are closed.