Ce cadouri își doresc copiii de la Moș Crăciun în acest an

Idei

Suntem în luna cadourilor, iar cei mici sunt extrem de entuziasmați pentru că în sfârșit îi pot scrie scrisoare Moșului pentru a primi darurile mult visate. Dacă ești lipsit de inspirație, îți oferim noi câteva idei pentru cadourile de Crăciun. Vezi lista cu cele mai dorite cadouri de către cei mici.

Când te gândești, “ce-și doresc copiii de la Moș Crăciun”, nu există un răspuns general valabil, deoarece fiecare pitic în parte are propria personalitate, iar dorințele sunt cu totul diferite chiar și de la un an la altul. Pentru că este perioada în care se scriu cele mai multe scrisori, iată ce își doresc copiii de la Moș Crăciun anul acesta.

● Copiii cer de la Moș Crăciun un animal de companie

Nu degeaba se spune că un câine este cel mai bun prieten al omului. Copiii iubesc animalele, iar unul dintre cadourile cerute cu ardoare de la Moșul este un animal de companie vesel și jucăuș. Oferta cu câini de vânzare este variată, așa că nu trebuie decât să mai alegi rasa preferată și cadoul perfect chiar există.● Gadget-uri performante

Suntem în era dominantă a tehnologiei și tot mai mulți copiii știu să folosească gadget-urile performante încă de la vârste fragede, de aici și dorința lor tot mai mare de a primi un telefon mobil sau o tabletă. Dacă cei mici sunt la vârsta potrivită la care pot învăța jocuri educative de pe tabletă, ori poate păstra legătura cu familia prin intermediul telefonului, atunci cadoul de la Moș Crăciun poate fi perfect.

● Haine noi pentru sporturile de iarnă

Nu există copil căruia să nu-i placă să se plimbe cu sania, schiurile sau patinele, iar pentru fiecare sport în parte, copilul știe că are nevoie de un echipament pe măsură care să-l protejeze de frig și să-l țină cât mai mult timp afară. Îmbrăcămintea de sezon este la mare căutare în fiecare iarnă, mai ales că cei mici cresc atât de repede încât de la un an la altul au nevoie de haine noi.

● Jocuri și jucării

Ce își poate dori un copil, dacă nu jocuri cu care să se distreze cât e ziua de lungă? Cei mici știu că Moș Crăciun le ascultă întotdeauna dorințele, așa că ei nu uită niciodată să scrie în scrisoare și ceva jocuri de societate, care să le stârnească interesul.

● Dulciuri și bunătăți

Niciodată copiii nu refuză dulciurile și știu că Moș Crăciun mereu în plasa lui va avea și bunătăți. Este o ocazie specială, iar alimentele dulci sunt specifice sărbătorilor de iarnă, așa că de data asta orice copil are voie să se bucure de ciocolata sau turtă dulce proaspătă.

Așadar, cu lista gata pregătită, nu ne rămâne decât să-l așteptăm cuminți pe Moș Crăciun și să deschidem cu toții cadourile de sărbători.