Care sunt caracteristicile capsulelor de cafea

Idei

Atunci cand doresti sa iti achizitionezi capsule de cafea descoperi, de cele mai multe ori, anumite denumiri specifice. Cel mai des folosite sunt forte, aroma, crema si gusto sau combinatii intre ele. Acestea sunt denumiri care reflecta tipul de cafea si principala trasatura a acesteia. Mot a mot, capsulele forte au un gust mai intens, mai puternic, cele aroma aduc un plus de savoare cafelei, crema se refera la textura mai fina a cafelei, iar gusto la gustul mai pregnant al acesteia.

De exemplu, lavazza espresso point capsule sunt clasificate dupa gustul si aroma caracteristice unei cafele de calitate premium. In cele ce urmeaza, am oferit cateva detalii despre fiecare dintre tipurile de capsule pe care acestia le pun la dispozitie, pentu a va ajuta sa alegeti mai usor aroma pe care o doriti.Citeste care sunt beneficiile consului de cafea!

Capsulele de cafea forte sunt, de cele mai multe ori, cele care produc o cafea cu un gust puternic, tare si aromat. Gustul puternic este dat de amestecul de boabe din Indochina si Africa de Est, care prajite mediu ofera un echilibru perfect si un gust intens. De asemnea, cu aceste capsule cafeaua ta va avea o consistenta cremoasa si note de cacao.   

Capsulele aroma sunt realizate doar din boabe de cafea Arabica din Brazilia si Asia de Sus-Est. Este considerata o cafea de calitate superioara care ofera un gust instens, o aroma bogata si un miros imbietor de cafea proaspata. Gustul acestei cafele poate avea amprente de lemn pretios. Bineinteles, i se pot adauga alte arome adiacente si pentru extra-savoare.Capsulele crema sunt o combinatie intre boabele de cafea Arabica si Robusta. Toate recoltate din culturile din America si Africa. Aceste capsule ofera un gust mai dulce si mai placut. Textura cafelei este mai cremoasa si au o aroma intensa si un gust savuros.

Capsulele gusto ofera un gust echilibrat cafelei. Acestea au in componenta 100% boabe de cafea Arabica, bine rumenite pentru o perioada mai lunga de timp. Gratie timpului indelungat de prajire, cafeaua se bucura de o textura cremoasa si fina, gustul fiind unul dens. Daca incercati capsule de espresso, acestea vor oferi o cafea puternica, intensa ce iti asigura energia necesara pentru intreaga zi.

 Aici gasiti o gama variata de arome din care sa alegeti cea pe care o preferati mai mult si va veti bucura de ofertele si promotiile acestora.