Activitati recreative de facut in cuplu

Relatii

Timpul petrecut in doi, impreuna cu partenerul de cuplu, este unul din cele mai puternice limbaje ale iubirii. Oamenii se simt iubiti, apreciati si intelesi atunci cand iubitul sau iubita le acorda timp, fac impreuna activitati diverse care le aduc bucurie si implinire.

Traim vremuri in care comunicam mai mult online decat fata in fara. Am scris de curand despre singuratate si cum nu ne oferim timp pentru relatiile importante din viata noastra. Acum vin cu cateva idei de activitati recreative pentru adulti, ideale pentru a te ajuta sa petreci mai usor si placut timp langa partenerul de viata.

Relatia de cuplu trebuie intretinuta, hranita cu timp, emotie, iubire si respect. Asadar, in categoria timp de calitate poti face aceste….

7 activitati recreative pentru adulti:

1.Gatitul este o activitate ce devina placuta si chiar distractiva daca este facuta impreuna cu partenerul de viata. Alegeti o reteta care vi se pare apetisanta insa destul de simpla pentru voi. Implicati-va impreuna in pregatirea cinei, de la cumpararea alimentelor, pana la gatirea efectiva a mancarii. Amenajati masa intr-un mod special si rasfatati-va cu o cina romantica, bucurandu-va de munca voastra si de timpul petrecut impreuna!

2.Sportul devine si el mult mai placut atunci cand il faci impreuna cu personala iubita. Alegeti un sport care va place mandurora, va sustineti unul pe altul si faceti in cuplu o activitate care face bine si la sanatate organismului si la sanatatea relatiei.

3.Mergeti la cinema sau la teatru. Sunt activitati recreative si culturale. Aveti experiente impreuna si subiecte noi de dezbatut dupa ce ati experimentant impreuna povestile din pelicule sau de pe scena.

4.City-break-uri ieftine, atat in orase din tara in care nu ati mai fost cat si in orasele din Europa catre care exista zboruri low-cost. Oferta este generoasa si cu doar 300 de euro puteti sa aveti parte de experiente care sa se transforme in amintiri frumoase.

5.Ciclism in oras sau la munte, mersul pe bicicleta este placut si reconfortant. Poti descoperi orase noi deplasandu-te cu bicicleta sau trotineta alaturi de partener. Va miscati mai repede, vedeti mai multe obiective turistice si va distrati in acelasi timp.

6.Cursuri de dans/ actorie/ pictura. Explorandu-va latura creativa puteti sa aduceti si in relatia de cuplu mai multa creativitate si pasiune. Iesiti din zona de confort si veti redescoperi bucurii marunte care fac viata mai frumoasa si palpitanta.

7.Redecorati casa sau faceti o mica gradina pe care sa o ingrijiti. Acasa, unde va petreceti cea mai mare parte din timp, puteti aduce mici imbunatatiri care sa dea un suflu nou vietii voastre in doi. Puteti sa redecorati casa ieftin, apeland la decoratiuni sau obiecte de mobilier pe care sa le mesteriti chiar voi. Munca in echipa si obtinerea unor obiecte frumoase pe care sa le pastrati la vedere vor aduce beneficii pe termen lung pentru relatia voastra.

Acestea sunt doar cateva idei pentru a petrece mai mult timp impreuna cu partenerul de viata, astfel incat sa va apropiati mai mult si sa va bucurati din plin de relatia voastra.

Voi ce alte activitati faceti impreuna? Ce mai puteti recomanda?