5 Idei pentru redecorarea casei, ieftin si rapid

Idei

Crezi ca a venit momentul sa dai un suflu nou casei in care locuiesti, dar te temi ca vei avea costuri mari cu materialele sau ca  trebuie sa angajezi un designer de interior? Ei bine afla ca nu este deloc  scump si complicat sa iti redecorezi casa, si nu ai nevoie nici de serviciile unei persoane specializate in arhitectura de interior sau redecorare.

Este suficient sa iti lasi creativitatea libera, si vei vedea ca cele mai frumoase lucruri vor iesi din mainile tale, si nu vor costa o avere.

Mai jos vei gasi 5 idei care te vor ajuta sa transformi o casa trista, intr-un loc special, si nu ai nevoie decat de niste vopsea lavabila pentru a da culoare peretilor, sau de autocolante care sa schimbe aspectul la mobila de bucatarie sau la patul din dormitor. Aceste mici elemente de decor vor da un aspect modern si tineresc casei tale.

Redecorarea casei pentru cei cu buget redus:

1.Decoreaza peretii cu fotografii din calatorii si vacante.  Daca ai fotografii frumoase alaturi de familie sau prieteni, nu le lasa in albume, ci creaza pe un perete simplu alb, un adevarat vernisaj foto, plin de culoare si locuri frumoase.

2. O tablie de pat foarte colorata. Decoreaza tablia patului alb cu diverse elemente colorate, astfel incat sa obtineti o margine care sa decoreze perfect patul. Pentru un efect puternic, totul in camera trebuie sa ramana alb.

3. O camera cu materiale reciclate. Crezi ca paletii pot fi folositi doar la transportul materialelor? Ei bine afla ca pot fi folositi si la decorarea unei camere. Pictati frumos si aranjati, te pot ajuta sa mobilezi o camera intreaga, fara sa mai fie nevoie de biblioteci, canapele sau fotolii scumpe. Partea de jos poate fi folosita pentru carti, iar sus poti pune o saltea moale si perne colorate, astfel incat sa poti sta la o cafea cu prietenii, sau chiar sa dormiti la nevoie.4. Rame originale pentru fotografii. Fotografiile preferate pot fi afisate pe perete cu ajutorul benzilor adezive colorate, nemaiavand nevoie de rame scumpe de lemn. Obtii astfel un perete colorat si vessel, printr-o solutie ieftina, simpla si rapida. Cu cat mai multe culori si forme imbinate, cu atat efectul este mai spectaculos.

5. Decorezi si organizezi in acelasi timp. Este o strategie excelenta daca locuiesti intr-o casa mica, si nu ai spatii de depozitare mari. Se poate aplica atat in bucatarie cat si in camera copiilor sau in birou.

Cele 5 idei simple de decorare de mai sus, te pot ajuta sa dai o lumina noua locuintei, facand-o mai luminoasa si moderna, facand si economii semnificativa de bani.

Citeste si Cum sa ii tii biroul organizat