5 motive pentru care să participi la Money Days

Educatie Financiara

Ca să ajungi să te împrietenești cu banii, trebuie mai întâi să-i cunoști. Trebuie să cunoști banii, dar și pe oamenii care îi stăpânesc. Money Days îți oferă această șansă!

Money Days este cel mai mare eveniment de educatie financiara din Romania! Iti dam 5 motive pentru care sa participi + o reducere de 100 lei folosind codul DANIELA la plasarea comenzii 🙂

Cunoști traineri români de educatie financiara, soluții aplicabile în România, pentru români

Money Days este conferința națională de finanțe personale și investiții. În cadrul acestui eveniment vei învăța de la oameni români, ce soluții funcționează în România, pentru a obține prosperitatea financiară și siguranța financiară. Vei învăța de la oameni ca și tine, care au găsit drumul spre libertate și care au demonstrat că și în România se poate să fii prosper.

Înveți soluții practice, tehnici și instrumente concrete de a castiga, a agestiona si a investi mai bine banii

La Money Days vei învăța de la practicieni, la modul practic, cum să aplici fiecare soluție în viața ta, pentru a aduce rezultate. Vei învăța despre investiții de la cei care investesc constant. Vei învăța despre bani de la cei care stăpânesc banii.

Ai parte de experiența directă a trainerilor și poți interacționa cu ei

În cadrul conferinței vei putea interacționa cu trainerii, vei putea pune întrebări și vei primi răspunsuri la subiectele care sunt de interes pentru tine. Astfel vei învăța mult mai ușor și vei deprinde un know-how bazat pe experiența directă cu oamenii care au ajuns deja la rezultatele pe care le dorești tu.

Poți primi peste 20 de materiale informative despre bani

Vei primi prezentările fiecărui speaker + înregistrarea conferinței, pentru a te putea reîntoarce oricând peste filmări dacă ai nelămuriri. În plus, mai primești și înregistrarea ediției a doua, Money Days 2020. Inveti sa castigi mai multi bani, sa ii gestionezi si sa ii investesti mai bine!

Toate acestea, din confortul propriei locuințe, online

Vei avea acces la înregistrările Money Days și la toate beneficiile amintite mai sus, din confortul propriei locuințe, prin intermediul platformei Zoom.