5 Motive pentru care ai nevoie de un umidificator in casa

Sanatate

Cand vine sezonul rece si ferestrele nu mai stau deschise toata ziua, cand e chiar frig si incepem sa ne incalzim casele, aerul din camera devine din ce in ce mai uscat. Am identificat cat de nociv este aerul prea uscat din casa abia cand am avut copil. De atunci am tot citit despre calitatea aerului, temperatura si umiditatea optima care ii ajuta pe cei mici sa fie sanatosi, si ca starea de bina sta in lucrurile marunte.

Avem nevoie de aer ca sa traim. Avem nevoie insa de aer curat, oxigenat si cu umiditatea undeva la 50% pentru a fi sanatosi. Stiai asta?Pentru ca umidificatorul cumparat dupa ce am nascut mi s-a stricat, am cautat un altul mai performant. De….in 4 ani multe se schimba si tehnologia ne aduce multiple beneficia de care imi place sa ma bucur. Gasesti pe internet o oferta generoasa de aparate care regleaza umiditatea si calitatea aerului din casa. Si pentru ca oferta este prea mare, am studiat si am aflat o multime de lucruri despre umidificatoare, asa ca va dau si voua 5 motive pentru care merita sa investesti in asa ceva:

1.Elimini disconfortul produs de aerul uscat. Eu simt cum respiratia imi este ingreunata iarna, cand calorifele sunt fierbiti si umidificator ramane fara apa…. Deci umiditatea scade unori si pana la 15%

2.Scapi de alergii. O multime de alergii apar din cauza aerului impur. Am gasit astfel un produs care sa puritice aerul, in timp ce-l si umidifica.

3.Problemele de piele pot sa dispara doar cu ajutorul apei. Apa pe care o bei ca sa te hidratezi si aerul umed din casa!

4.Copilul nu mai raceste atat de des. Faptul ca nu are nasul uscat si respiratia ingreunata, ii permite ca sistemul imunitar sa functioneze optim. Baiatul meu raceste foarte rar!

5.Somn mai odihnitor, pur si simplu pentru ca respiri bine! Aer purificat, oxigenat si cu umiditatea potrivita.Ei bine, pe langa umiditatea optima a aerului, este important ca ceea ce respiram sa fie si in limite normale ca si calitate. In Bucuresti insa, poluarea din aer este mult peste normele impuse de UE, deci nici aerul din casa nu este mai curat decat cel de afara. Motiv pentru care, un umidificator cu purificator de aer inclus este cea mai buna solutie pentru a controla calitatea aerului din casa ta.

Mi se pare trist ca am ajuns sa platim si pentru aerul pe care il respiram, insa asta este realitatea in care traim. Si daca vrem sa traim mult si sanatos, zic sa beneficiem de noile tehnologii si sa investim intr-un purificator de aer.

Tu ai astfel de aparate acasa? Le folosesti? Ai simtit o imbunatatire a calitatii aerului din casa ta?