Ce trebuie sa stii despre Creditele online urgente

Educatie Financiara

Creditele online urgente se numara printre cele mai accesate produse financiare nebancare pe care multi doresc sa le obtina in situatiile in care le este necesara o suma de bani intr-un timp foarte scurt. Solutia este una dintre cele mai bune daca raportarea se face la timpul in care se vor primi banii si chiar la suma care poate fi obtinuta, insa nu acelasi lucru se poate spune despre elementul esential in cazul unui credit de orice natura ar fi acesta – dobanda platita!

In mod firesc, un astfel de credit are avantaje si dezavantaje care necesita o analiza in amanunt inainte de a se lua decizia finala. Foarte adevarat, epuizarea alternativelor la solutiile oferite de IFN-uri ii conditioneaza pe multi dintre imprumutatori, insa chiar si asa, cercetarea in detaliu a conditiilor de creditare se impune.

Factori care conving imprumutatorii sa faca credite online urgente

Trecand peste faptul ca la un moment dat un credit online urgent poate fi ultima solutie pentru cei care au nevoie stringenta de bani, sumele care pot fi obtinute, timpul scurt de aprobare si posibilitatea de a intra in posesia primului credit fara sa se plateasca dobanda sunt factori care conving si conduc la decizia de a le accesa. Pana la urma, acestea nu pot fi decat avantaje pe care niciun alt tip de creditor nu le ofera, iar daca imprumutatorul are certitudinea ca le poate restitui la timp, creditul online rapid poate fi intr-adevar o solutie.

Suma care poate fi accesata

In functie de IFN, suma de bani care se poate obtine prin credit online urgent poate fi de cel putin 500 lei si de cel mult 66 000 lei. De regula, cele mai multe IFN-uri imprumuta printr-un astfel de credit 1 500-2 000-3 000 lei, cel mult. Din analiza realizata de MrFinance.ro (studiu) rezulta insa ca exista si IFN-uri de la care pot fi imprumutate sume de bani cu mult mai mari -10 000 sau 66 000 lei.

Timpul de aprobare

Un alt doilea element gandit sa ambaleze atractiv creditul online urgent este timpul de aprobare. Acesta difera de la o institutie financiara nebancara la o alta, dar cand cel mai mult se poate astepta 24 de ore, nu poate fi vorba decat despre un avantaj. Exista IFN-uri care pun banii la dispozitia clientului in 10, 15, 20 sau 30 de minute, un aspect care nu poate caracteriza serviciile niciunei banci.

Posibilitatea de a accesa primul credit fara dobanda

Suna atat de bine la prima citire, incat multi au tendinta de a considera ca imprumuta o suma de bani si tot aceeasi suma restituie. Poate fi asa, insa cu conditia sa nu intarzie rambursarea nici macar cu o zi. Presupunand ca se imprumuta 1 450 lei, pentru o perioada de 45 de zile, daca suma se restituie pana la scadenta clientul nu va plati in plus, in caz contrar, va plati 2212 – DAE fiind de 3986 % – aceasta este situatia cu care se pot confrunta clientii unor IFN-uri. Pe de alta parte, in situatii mai fericite, intarzierile aduc dobanzi penalizatoare de 1,2% pe zi, din totalul sumelor restante – calculul facandu-se potrivit legii, incepand cu ziua scadenta.Cum se pot evita aspectele care se pot intoarce impotriva imprumutatorilor?

Informarea in detaliu este singura posibilitate de a evita capcanele unui credit online rapid, la prima vedere atat de convenabil. Cum pe piata financiara nebancara numarul IFN-urilor este in crestere, accesibilitatea la informatii utile si corecte poate fi greoaie – cei mai mai multi tind sa acceseze site cu site cand cauta ofertele acestora.

Situatia se poate schimba radical in cazul in care se acceseaza o singura platforma online, un start-up creat si gandit sa vina in sprijinul celor carora le sunt necesare credite financiare (indiferent de natura – de la banci sau IFN-uri).  Mrfinance.ro (www.mrfinance.ro) ofera toate informatiile intr-un sigur loc. Este vorba despre informatii corecte si nepartinitoare.

Mrfinance.ro =100% transparenta in tot procesul de informare!

Citeste aici Totul despre credite bancare ca sa fii pe deplin informat!