Mai presus de cuvinte, viata e despre emotii

Dezvoltare Personala

Cititi autori romani? Cat de mult? Din pacate in Romania se citesc in special carti scrise de straini, traduse si oferite de marile edituri, fara a tine cont de nevoile emotionale si tiparele comportamentale ale romanilor.

Noi vrem sa promovam, pe langa lectura, si autori romani, care ofera continut adaptat publicului de aici. Pe Monica Mihai o cunoastem prin intermediul cartii ei – Intoarce-te la tine cand nu mai stii cine esti.

O „carticica” ( asa cum ii spune ea) plina de emotie si lectii de viata oferite intr-un mod autentic si sincer. Scrisa sub forma unui dialog intre mama si fiica, cartea este o inspiratie pentru tinerele femei care isi pun intrebari despre ele, despre fericire si relatii, despre iubirea de sine si iubirea romantica.

O carte usoara si placuta, relaxanta si motivationala. Spre deosebire de mojoritatea cartilor de dezvoltare personala, aceasta spune o poveste presarata cu sfaturi intelepte si foarte usor de aplicat.

La finalul cartii, Monica Mihai te ghideaza prin intrebari specifice de coaching, spre tine. Te chideaza spre autocunoastere si acceptare, astfel incat sa ai curajul ca atunci cand simti ca nu mai stii cine esti, sa te intorci la tine. Caci in interiorul tau este tot ceea ce ai nevoie ca sa fii fericita.

„Atunci cand simti ca nu mai poti, gandeste-te ca exista in lumea asta cel putin o femeie care a trecut printr-o situatie similara. Daca ea a reusit, tu ce scuza ai?” – Monica Mihai

Cartea costa doar 29 lei si poate fi cumpara online de aici => Cartea Intoarce-te la tine.