Femeia Independenta

Dezvoltare Personala

Sunt Daniela Irimia, o femeie care a vrut intotdeauna mai mult de la ea si de la cei din jur. Cand eram mica voiam sa invat la cel mai bun liceu, apoi sa stau in cel mai mare oras si sa studiez la cea mai buna facultate. Apoi sa am cel mai bun job….

Mi-am dat seama de la primul job ca nu exista asa ceva :)) si cel mai bine este sa imi fac propria afacere. La 24 ani am lansat o agentie de marketing online si apoi….din 2 in 2 ani am tot incercat diverse proiecte antreprenoriale.

La nici 30 de ani aveam tot ce imi doream – Familie si relatii armonioase, cariera/ afaceri , bani, casa, masina…. Totusi, abia cand am devenit mama (adica la cei aproape 30 ani) mi-am dat seama de adevarata mea vocatie si …nevoie – nevoia de contributie si dezvoltare.  

Aceste nevoi le implinesc intr-o oarecare masura prin site-ul acesta si prin cursurile pe care le tin. Totusi, luand contact atat de mult cu oameni care vor sa invete si sa se dezvolte, mi-am dat seama ca nevoile sunt mult mai mari decat pot acoperi in cursurie si workshop-urile pe care le tin in zona corporate, prin afacerea noastra de familie (Vision Consulting este furnizor si creator de programe de training si teambuilding dedicate dezvoltarii angajatilor, si facem asta de 13 ani) . Mi-am dat seama ca, in special femeile, vor sa fie motivate, sustinute, au nevoia si dorinta de a deveni cea mai buna versiune a lor. Si pentru ele am lansat proiectul „Femeia Independenta” , un proiect educational si motivational. Gasiti pe site inspiratie pentru femei, cursuri online de dezvoltare personala si cursuri pentru dezvoltare profesionala.

Mai jos gasiti decalogul Femeia Independenta. Asta sustin si asta vreau sa vad la cat mai multe femei din jurului meu.