Curs Introducere in NLP

Evenimente

Cand: Sambata, 23 iunie 2018, ora 10.00 – 14.00

Unde: Bucuresti

Pretul seminarului: 100 Ron

Programarea Neuro Lingvistica este cea mai puternica si eficienta metoda de transformare personala disponibila. Programarea Neuro Lingvistica este studiul sistematic al performantelor umane. Acest studiu al structurii experientei subiective poate fi impartit in componente mai mici ale sale si acestea pot fi schimbate, modificate, imbunatatite sau eliminate.

Citeste aici mai multe despre NLP !

Esti interesat de dezvoltare personala? Vrei sa iti cresti performantele la job? Vrei doar sa fii bine informat? Vrei sa stii de ce ai anumite reactii si cum sa te pozitionezi sanatos in orice situatie? Ai cateva notiuni despre ceea ce inseamna NLP-ul si iti doresti aprofundare si de ce nu, o certificare in acest sens?

Atunci noi iti propunem un seminar care sa te introduca in aceasta lume in care fiecare informatie iti poate fi foarte utila si la sfarsitul caruia poti decide daca iti doresti certificarea ca Practitioner NLP .

Utilitatea acestui seminar, nu se pliaza doar celor care doresc sa isi imbunatateasca relatiile profesionale, ci oricarei persoane care doreste sa se inteleaga si sa inteleaga ceea ce il inconjoara.

Cand: Sambata, 23 iunie 2018, ora 10.00 – 14.00

Unde: Bucuresti

Pretul seminarului: 100 Ron

Pentru detalii si inscrieri: 0729286309 sau email contact@nlptraining.ro

www.nlptraining.ro