CONCURS: Intra in grupul celor care gandesc pozitiv si noi te rasplatim

Evenimente

concurs dezvoltare personala

Credem ca meriti viata pe care ti-o doresti! Si poti obtine asta printr-o schimbare de atitudine, prin ganduri pozitive! Asa ca ti-am pregatit o surpriza!

In perioada 10 martie – 24 martie, poti castiga prin tragele la sorti un pachet cu 3 audio-book-uri de dezvoltare personala si un curs de comunicare.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

1. Te abonezi la newsletterul Gandeste-Pozitiv (introdu adresa ta de email in campul de mai jos)

2. Dai LIKE paginii noastre de Facebook , si share concursului (accesand link-ul de mai jos) www.facebook.com/GandestePozitiv.ro

Arata-ne ca te intereseaza sa te dezvolti si noi te ajutam prin premiile oferite. Pe 18 martie facem prima extragere, si oferim pachetul cu cele 3 audio-book-uri.

Pe 25 martie, extragem dintre toti participantii, un singur castigator ce va avea acces GRATUIT la cursul de Comunicare interpersonala oferit de sponsorul nostru, Vision Consulting. AICI gasiti mai multe detalii despre cursul de comunicare.

Castigatorii vor fi anuntati aici, in pagina concursului si pe pagina noastra de Facebook.

Succes tuturor!

5 thoughts on “CONCURS: Intra in grupul celor care gandesc pozitiv si noi te rasplatim

  1. Avem si primul castigator. In prima saptamana au respectat ambele conditii 92 de participanti. Am extras prin ramdon.org numarul 62, aferent – Maricica Frunza.

    felicitari si ne auzim luni cu castigatorul cursului de comunicare 🙂

  2. Va multumim pentru participare! In total 200 de persoane au indeplinit cerintele concursului. Am extras prin random.org castigatorul. Mihaela (idmihaela@yahoo.com) va veni la cursul de comunicare organizat de Vision Consulting

Comments are closed.