Liber la educatie financiara – CLUJ

Evenimente

Cand: 15 septembrie , orele 10.00 – 14.00

Unde: CLUJ

De ce: Educatia financiara se face din primii ani de viata ai copilului!

Când le vorbim copiilor noștri despre bani ne limităm de obicei la a le spune cât de important este să facă economii. Sau le oferim bani pe post de ”recompensă” pentru 5 minute de liniște.

Educația financiară a copiilor nu ține însă doar de bani, ci mai degrabă are legătură cu formarea de convingeri și valori pentru viață.

Felul în care părinții noștri s-au raportat la bani, modul în care i-am auzit vorbind despre ei, îngrijorările pe care ni le-au transmis s-au impregnat în subconștientul nostru și ne-au setat atitudinea față de bani și câștig.
România este pe ultimul loc la alfabetizare financiară din Europa, doar 22% dintre noi avem un minim bagaj de cunoștințe financiare, iar asta se reflectă în propriile noastre vieți împovărate de rate și datorii și pline de alegeri neinspirate financiar.

Ce și când le spunem copiilor despre bani? Cum îi pregătim să devină adulți responsabili financiar? Cum să ne resetăm chiar noi, ca adulți, relația cu banii?
Te invităm să afli răspunsurile la întrebările de mai sus și să înveți să ”predai” lecții de educație financiară copilului tău la conferința „Liber la educație financiara”, care va avea loc pe 15 septembrie la Cluj.

Speakerii evenimentului: Oana Moraru si Nicoleta Deliu

Invitat special: Gáspár György

Daca esti din Cluj sau imprejurimi merita sa participi la acest eveniment!

Te invit sa citesti si Ce sa nu spui niciodata copiilor despre bani!

Educatie financiara pentru copii, cand ar trebui sa inceapa!