femeie de succes

5 lucruri pe care femeile de succes le fac diferit

Dezvoltare Personala

femeie de succes

Fiecare femeie are propria definitie a succesului, insa exista anumite trasaturi care le personalizeaza actiunile si le fac sa ajunga in fruntea clasamentului.

O femeie puternica si de succes este o femeie increzatoare in fortele proprii. Primul pas pe care trebuie sa-l faci, inainte de toate, este sa redobandesti increderea ca meriti tot ce e mai bun si ca poti fi cea mai buna in ceea ce faci. Descopera micile gesturi care te pot transforma intr-o femeie puternica, asertiva si implinita.

Femeia de succes in 5 definitii:

1. Femeile de succes au pasiune pentru munca pe care o fac

Femeile care au succes in cariera sunt, in primul rand, foarte pasionate de ceea ce fac. Fara pasiune, nicio pregatire sau efort nu te ajuta sa performezi, deoarece, daca nu iti place ceea ce faci, nu vei fi motivata sa mergi mai sus, sa inovezi si sa iesi in evidenta la locul de munca.

2. Femeile de succes nu se gandesc la perfectiune, nici a lor, nici a celorlalti

Numeroase studii au aratat ca goana dupa perfectiune nu te ajuta prea mult in cariera, ba, dimpotriva, te face sa pierzi energie, timp si aduce si nefericire. Femeile de succes stiu ca nu pot face totul bine tot timpul. Incercarea continua de a elimina defectele vor diminua si abilitatile la locul de munca. Sa nu mai vorbim despre sanatatea mentala.Cursuri online de dezvoltare personala

3. Femeile de succes devin manageri in companiile in care lucreaza sau au propriile afaceri

Multe dintre femeile care au cunoscut succesul in cariera si-au dat seama ca, pentru a obtine acest lucru, trebuie sa devina leader, deoarece acesta le permite sa aiba propriile reguli si mult mai mult control. Iar cand detii controlul, ai posibilitatea de a crea un mediu de lucru sanatos, fericit si echilibrat atat pentru tine, cat si pentru angajatii tai.

Si daca nu esti un bun „angajat” , poate devii antreprenor. Sa ai propria afacere este o provocare si in acelasi timp un proces de dezvoltare atat pentru tine personal, cat si pentru ceilalti ( angajati, parteneri de business….).

4. Femeile de succes au o familie fericita

Un alt aspect important pe care il urmaresc femeile de succes in viata lor este casatoria si crearea unei familii. Ele cunosc valoarea unui parteneriat adevarat, de aceea au nevoie langa ele de un barbat care sa le sustina si sa le inteleaga in totalitate in ceea ce priveste cariera lor. Apoi, cand sunt pregatite sa devina mame, femeile de succes stiu cum sa gaseasca echilibrul intre viata personala si cariera.

5. Femeile de succes au incredere in succes

O alta convingere a femeilor de succes este increderea in succes. Astfel ca, oricat de irealizabila si nebuneasca ti s-ar parea o idee, mergi pe premisa ca aceasta se poate realiza. Trebuie sa mentii aceasta atitudine pozitiva si increzatoare pentru a-ti cimenta drumul catre success.

Gandeste Pozitiv! Lasa un comentariu cu parerea ta despre cum ajung femeile sa aiba succes. Cauta mai multa inspiratie pentru femei pe site-ul meu FemeiaIndependenta.ro

Aboneaza-te si la newsletterul nostru pentru alte sfaturi utile. [mc4wp_form id=”3273″]

Daca iti place sa citesti, iti recomand si cartea  Ghidul femeii de succes – Mary Hartley