Canale de Youtube ce promoveaza dezvoltarea personala

Dezvoltare Personala

In Romania exista cativa educatori si formatori de opinie ce promoveaza starea de bine si dezvoltarea umana in toate aspectele ei. Am facut o selectie cu cele mai bune canale de YouTube ce ofera gratuit informatii utile pentru dezvoltare personala, educatie financiara si antreprenoriala.

Zoltan Veres – Despre Inteligenta emotionala

Cu o experiență de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan şi-a dedicat viaţa să descopere şi să înţeleaga “biologia emoţiilor” din corpul uman. Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale şi susține constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligenței emoționale.

Andreea Filip – Theta Healing

Theta Healing este o tehnica extraordinara prin care ne putem crea o viata pe care o iubim … in fiecare zi!!! Rolul pe care Andreea Filip si l-a asumat este acela de a fi un partener al celor care au un angajament pentru evolutia lor personala, profesionala si spirituala, in restaurarea integritatii lor in relatie cu ei insisi, cu cei din jur si cu sufletul lor.

Valentin Nedelcu – Stiinta banilor

Valentin este printre cei mai buni educatori financiari din Romania. Pentru a avea o relatie mai buna cu banii, invata totul despre ei. Valentin Nedelcu are expetiza in domeniul financiar si investitional.

Anca Maftei – Psihoterapeut

Anca este pasionată de natura umană, de relațiile transgeneraționale în care ne formăm și dezvoltăm, de descoperirea de sine și vindecarea prin conștientizare și alegere asumată a propriului drum în viață. Vorbeste despre iubirea de sine, constelatii familiale, emotii.

Pera Novacovici Personalitatea Alfa

Pera este psiholog și scriitor, a creat blogul personalitatealfa.com. Abordeaza subiecte precum vocație, sex, iubire adevărată, bani, sport și dietă.

Daniela Irimia – dezvoltare personala si profesionala

Daniela Irimia este trainer, autor si inainte de toate, antreprenor. Ii ajuta pe oamenii sa isi transforme potentialul in realitate. Pe canalul de Youtube gasiti informatii despre comunicare asertiva, planificare, gestinarea stresului si a timpului, productivitate. Daniela este autoarea cartii Femeia Independenta si promoveaza curajul feminin pe site-ul femeiaindependenta.ro

Urania Cremene – Parenting

Urania Cremene este mama si, probabil, cel mai apreciat expert in Parenting din Romania. Este autoarea All About Parenting, primul program de pareting din tara, iar In ultimii 3 ani, a organizat peste 150 de seminarii gratuite, conferinte si workshop-uri intensive la care au participat peste 40.000 de parinti din toata tara.

Lorand Soares Szasz – Antreprenoriat

Andy Szekely – Leadership

Cristian ONETIU – Antreprenorit si afaceri

Loredana Latis – Coaching si NLP

Cerasela Rogen – Coaching & dezvoltare personala

Burcas Eusebiu – Educatie financiara, investitii

Tu de la cine mai inveti? 🙂 lasa-ne comentariu cu recomandarile tale.

1 thought on “Canale de Youtube ce promoveaza dezvoltarea personala

Comments are closed.