oameni diferiti

15 oameni care iti influenteaza personalitatea pana la 30 ani

Relatii

oameni diferiti

Oamenii din jurul nostru ne influenteaza enorm si ne ajuta sa ne formam personalitatea. Nu degeaba se spune ca suntem un amestec al celor 5 persoane cel mai apropiate de noi. Indiferent daca o persoana lasa un impact pozitiv in viata noastra sau unul negativ, mereu ramanem cu cate o lectie valoroasa.

Aceasta este o lista cu 15 oameni pe care ar fi bine sa-i intalnesti pana la 30 de ani, oameni care te pot ajuta sa te transformi in persoana care vrei sa fii.

1. Generosul este acea persoana care isi dedica viata artei daruitului, fie ca ofera niste marunt unui om fara adapost sau tie o lectie valoroasa despre bunatate sau generozitate.

2. Aventurierul este acea persoana dispusa sa faca mereu ceva nou si incitant. Ea te invata sa iti depasesti limitele si sa faci lucruri pe care nu le-ai face in mod normal. Un aventurier iti va arata cele mai inedite destinatii de vacanta sau cele mai cool activitati de facut in oras.

3. Persoana care te ajuta este aceea dispusa mereu sa te ajute, indiferent de situatia ei. Atunci cand ai nevoie de ceva, poti sa apelezi la ea, si acest lucru te invata sa fii putin mai dispus sa oferi si tu o mana de ajutor celor in nevoie.

4. Fitosul. Nimic nu e suficient de bun pentru el, nimic nu ii indeplineste standardele. Mereu il auzi plangandu-se despre ceva, si desi nu este recomandat sa pastrezi un astfel de om aproape, acest lucru te face sa apreciezi mai mult ce ai in viata ta si sa te plangi mai putin.

5. Cel care isi asuma riscuri este cel care joaca mereu la risc, la munca sau in viata personala, desi nu castiga mereu. Pentru ca este curajos in alegeri, te indeamna si pe tine sa fii la fel.

6. Spiritul liber nu are legaturi cu nimeni si nimic. Aceasta persoana isi schimba mereu jobul, prietenii, locuinta, iar libertatea ei iti aminteste sa nu iei viata prea in serios si sa fii mai fluid in alegerile tale. Poate fi o femeie independenta sau un barbat cu spirit liber chiar daca are familie si copii.

7. Persoana stabila este cea care are viata pusa in ordine, o casa si un job. Aceasta persoana, care nu a fost mereu culmea stabilitatii, iti aminteste ca poti sa-ti pui si tu viata cap la cap desi acum pare ca este in dezordine totala.

8. Seful este cel care vrea sa preia controlul fiecarei situatii, si iti da o lectie importanta despre cand sa conduci o situatie, dar si cand sa lasi pe altii sa o faca.

9. Sincerul iti va spune adevarul intotdeuna, iar atitudinea lui te face sa-ti dai seama de importanta adevarului in viata.

10. Optimistul reuseste sa vada partile pozitive din orice situatie si iti aminteste ca fiecare situatie are si o parte buna.

11. Pesimistul iti aminteste ca lucrurile pot sa mearga prost, si ar trebui sa fii pregatit in cazul in care acest lucru se intampla. Atitudinea lui te ajuta sa ramai in contact cu realitatea.

12. Persoana casatorita si-a gasit deja iubirea vietii si si-a luat un angajament pe viata. O astfel de persoana te face sa iti dai seama ce vrei de la viata, subliniind importanta dragostei.

13. Persoana manipulativa este cea care obtine ceea ce isi doreste folosindu-te pe tine ca pion. Dupa ce afli ca ai fost manipulat, inveti sa fii mai prudent si mai puternic in viata.

14. Tradatorul este acea persoana in care ai incredere totala, iar ea ajunge sa foloseasca acest lucru impotriva ta. Este important sa cunosti aceasta persoana pentru a-ti da seama ca cea mai buna calitate pe care o poti avea este sa fii demn de incredere.

15. Inteleptul ofera cele mai bune sfaturi atunci cand ai nevoie de unul, si incetul cu incetul deprinzi si tu aceasta calitate.

Tu te regasesti in vreun tip de personalitate dntre cele enumerate mai sus?

Cate dintre aceste persoana ai intalnit pana acum si care crezi ca te-a marcat cel mai mult?