Unde poti sa iti faci prieteni dupa varsta de 30 de ani

Relatii

Prietenia este minunata si ne aduce beneficii pe toate planurile! Cu totii ne dorim prieteni de incredere, sa avem alaturi oameni cu aceleasi valori ca si noi. Totusi, parca nu mai este atat de simplu ca creem relatii autentice, sincere si de durata. Toata lumea este ocupata, stresata, in goana dupa mai multi bani, mai multe haine si vacante.

Daca in adolescenta ne faceam foarte usor prieteni, dupa 30 de ani nu mai este atat de simplu, daca nu iesi din casa! Noi ne-am gandit la cateva metode prin care poti sa cunosti oameni noi cu care poti sa ai lucruri in comun, iar in timp sa deveniti prieteni.Unde poti sa cunosti oameni interesanti si iti faci prieteni:

La job. Unde petreci cel mai mult timp in cursul unei zile? Probabil la locul de munca. Acolo sunt sanse mari sa iti poti face prieteni. Ai timp suficient sa iti cunosti bine colegii, sa mergeti poate in programe de teambuilding sau la cursuri, si astfel sa dezvoltati relatii mai apropiate.

La sala de spor. Daca iti place sportul, mergi la sala sau iei lectii de yoga, ai sanse mari sa intalnesti oameni cu care ai deja ceva in comun. Lumea sportului aduna de obicei oameni frumosi, deschisi si pozitivi. Poti sa incepi o discutie cu colegii de sala intreband de unde isi cumpara echipamentul de sport sau daca participa la maratoane.

La cursuri/ evenimente. Daca vrei sa evoluezi, probabil mergi la cursuri si evenimente care te intereseaza, fie ca sunt pentru dezvoltarea ta personala fie pentru cariera. Acestea sunt ocazii grozave sa cunosti oameni noi, interesanti si cu care poti sa dezvolti relatii atat de prietenie, cat si de business.Retelele de socializare. Online …petrecem atat de mult timp pe Facebook incat este imposibil sa nu gasesti cativa oameni interesanti si cu care ai lucruri in comun. Ai curaj si invita la o cafea pe acei oameni pe care ii admiri si cu care vrei sa dezvolti o relatie adevarata. Doar online nu poti spune ca sunteti prieteni.

Parintii copiilor care sunt prieteni cu copii tai. Daca ai peste 30 de ani sunt sanse mari sa fii si parinte. Iar copiii isi fac repede, multi prieteni. Poti sa profiti si tu de ocazie sa inviti la tie acasa intreaga familie, nu doar copii care vin sa se joace impreuna.

Iti dorim cat mai multe relatii armonioase !

Gandeste-Pozitiv! Aboneaza-te  la newsletter pentru alte articole interesante.

[mc4wp_form id=”3273″]