Tendinte 2021 in amenajarea casei

Idei

Este un lucru bine stiut ca o casa cu un interior cald si placut, primitoare, amenajata prietenos, este o casa zen, un loc unde te simti bine, unde te relaxezi si te incarci de energie, un loc unde abia astepti sa te intorci. Nu este nevoie de multi bani pentru a-ti amenaja casa mult visata, cateodata putina cercetare pe internet (sunt zeci de site-uri care iti ofera informatii utile si actuale) combinata cu creativitate si cu a stii ce iti doresti/ti se potriveste, te poate ajuta sa obtii efecte maxime.

Fie ca iti cauti faianta baie, mobila pentru dormitor, benzi LED sau perdele moderne, important este sa se potriveasca cu stilul tau si sa te aduca mai aproape de a avea casa pe care ti-o doresti. Am cercetat si v-am adus in acest articol care sunt tendintele din design interior pentru 2021.

Tendinte 2021 in amenajarea casei

Materiale cat mai naturale. Lemnul, piatra, sticla sunt materiale ce pot fi integrate cu usurinta in orice camera a casei. Pentru pardoseala poti opta pentru lemn masiv sau piatra, pentru mobilier lemn deschis la culoare de inspiratie scandinava, decoratiuni de lemn pot fi puse si pe pereti, cum la fel pot fi puse si din piatra naturala. O masuta din sticla in living confera stil si va ajuta sa integrati si acest element natural.

Galben si Gri. Sunt culorile anului 2021 si sunt chiar usor de folosit in orice tip de amenajare. Galbenul denota optimism , lumina si poate fi usor folosit la draperii, perne sau covoare. Gri-ul aduce un plus de eleganta si este potrivit pentru amenajarea living-ului: canapeau sau fotoliile. Aqua este o culoare foarte des folosita in amenajarile interioare din acest an, asa ca puteti sa integrati si elemente decorative in aceasta nuanta.

Mobilier functional. Mobila aleasa trebuie sa fie functionala, nu se mai poarta camerele incarcate de mobilier. Fabricantii de mobila au grija sa imbine functionalitatea cu frumusetea si cu tendintele moderne, asa ca nu o sa fie greu sa gasiti ceva special.

Plantele de interior. Pentru ca stam tot mai mult in casa, si multi dintre noi chiar muncesc de acasa, aveti grija sa includeti si plantele decorative in amenajarea locuintei. In plus va aduce si un aer mai curat in casa, plus o stare de calm si relaxare. Alegeti insa si ghivece decorative care sa se incadreze in imaginea de ansamblu a locuintei.

Materiale reciclate. Din grija fata de natura dar si fata de buzunarul propriu putem alege reciclarea (acolo unde este posibil) pieselor de mobilier sau a decoratiunilor mai deosebite. In felul acesta avem mereu elemente noi si moderne, dar ne raman si bani in buzunar.

Citeste si 6 trucuri de decorare in stil retro pentru casa ta daca vrei sa ai parte de si mai multa inspiratie in design interior.