Sunt suficient de buna? Da, sunt!

Dezvoltare Personala

Aceasta este una din ideile care se repeta cel mai mult in cartea lui Michelle Obama – Povestea mea. Sunt suficient de buna? Da, sunt!

Am citit cartea in cateva zile desi are 600 de pagini. Pentru mine a fost una din cele mai motivationale carti pe care le-am citit (si sunt genul de femeie care citeste 20-30 de carti pe an). O poveste sincera, o poveste de viata si plina de lectii simple si profunde in acelasi timp.

Zeci de carti de dezvoltare personala pot fi inlocuite de aceasta carte usor de citit, placuta si usoara. Citind aceasta carte iti dai seama ca unii oameni reusesc sa isi depaseasca conditia, si nu doar sa isi duca o viata simpla si mediocra, ci sa devina lideri formali si informali pentru milioane de oameni.

Povestea lui Michelle Obama incepe cu copilaria ei intr-un cartier sarac, intr-o familie saraca de afro-americani. Insa ea a primit iubire, educatie si incurajare pentru a deveni mai mult decat o femeie de culoare intr-o America unde minoritatile sunt marginalizate si umilite. Ea reuseste sa faca studii la universitati de top, denind avocat licentiat la Harvard. A trait inca de mica cu intrebarea daca este suficient de buna, asa cum cresc majoritatea femeilor…. Insa si-a dovedit ei si societatii ca DA, este suficient de buna. Si daca ea si familia ei au reusit sa se afirme, sa convinga milioane de americani sa-i voteze chiar de 2 ori ca familie prezidentiala, inseamna ca oricine poate sa devina mult mai multe decat isi imagineaza. Iar pe parcursul vietii Michelle Obama se dedica acestei cauze…sa inspire si sa ajute copiii si femeile din intreaga lume sa aiba acces la educatie si sa devina lideri in comunitatile lor.

Ea a reusit sa devina o femeie independeta pentru ca a vrut sa invete, sa evolueze si mai apoi sa ii ajute si pe altii sa isi traiasca viata asa cum si doresc. Povestea continua cu detalii despre relatia ei cu Barack, despre provocarile si avantajele de a fi timp de 8 ani Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii. Explica temerile ei de a creste doi copii la Casa Alba, in lumina reflectoarelor. Se dezvaluie cu emotie si in acelasi timp cu forta in paginile acestei carti minunate.  

Iti recomand cartea, merita fiecare leu si fiecare minut investit pentru a o citi. O carte motivationala, o biografie, o carte de istorie….toate intr-o singura carte.

Comanda AICI cartea la un pret special. Astept cu interes si feedback-ul tau!

Daniela Irimia, trainer pentru dezvoltare personala