Stabilirea obiectivelor si planificarea lor

Dezvoltare Personala Evenimente

In decembrie obisnuim sa facem o retrospectiva a anului, vedem ce obiective ne-am atins si pe care le-am abandonat. Ca in ianuarie sau chiar pe 30-31 decembrie sa facem din nou o lista cu obiective pentru anul nou. Ce vrem sa obtinem, ce sa facem, cat sa slabim sau cati bani sa castigam…. facem liste pe care ulterior, multi dintre noi le abandonam prin sertare.

De ce se intampla asta? Pentru ca nu stim cum sa stabilim corect obiective, nu avem un plan de actiune pentru a transforma visurile in realitate. Poti invata cum sa iti stabilesti obiectivele personale acasa, studiint acest curs online, practic si eficient de Planificarea si Stabilirea obiectivelor.

Si daca vrei mai mult, in ianuarie, Daniela Irimia invita doamnele si domisoarele care vor mai mult de la ele sa descopere pe parcursul a 4 ore cum sa planifice si mai ales cum sa isi stabileasca obiectivele astfel incat sa le poata atinge.

In acest curs, inveti simplu si concret:

  • cum sa iti faci un plan
  • cum sa setezi obiective SMART
  • ce ai de facut pentru a ajunge la rezultate 

 

Stabileste-ti tu planul de viata, ca sa nu fii nevoita sa lucrezi la planurile altora. Stabileste-ti corect obiectivele si planifica pas cu pas drumul spre succes. Sunt cateva tehnici care odata invatate si exersate, pot deveni obiceiuri care te sustin in procesul tau de dezvoltare personala si profesionala.

Detalii si inscrieri la cursul de Planificare si Stabilirea obiectivelor gasiti pe noul site FemeiaIndependenta.ro