Seminar gratuit de marketing sustinut de Gerry Robert

Evenimente

Invitatie Gerry Robert

Gerry Robert, declarat de New York Times drept ‘cel mai bine vândut autor’ pentru cartea sa, The Millionaire Mindset, va suţine pentru prima dată la București un seminar GRATUIT, în cadrul evenimentului, care va avea loc pe 12 noiembrie, la Marshal Garden Hotel. Gerry va împărtăși românilor idei și strategii de marketing descoperite şi testate pe parcursul carierei sale de peste 40 de ani.

Seminarul se adresează atât oamenilor de marketing şi vânzări, cât şi tuturor antreprenorilor, experţilor în dezvoltare personală şi tuturor celor care vor să afle mai multe despre cum îşi pot creşte notorietatea, domina piaţa locală şi construi un brand puternic.

Gerry Robert a ales să împărtăşească reţeta succesului său în cadrul evenimentului de marketing organizat la Bucureşti. Autorul bestsellerului ‘The Millionaire Mindset’ va dezvălui ideile sale neconvenționale și inovatoare despre cum îţi poţi scrie propria cartea în mai puțin de 40 de ore şi cum să o transformi într-un instrument de marketing care sa iti genereze venituri.

Evenimentul cu participare gratuită susţinut la Bucureşti, face parte dintr-o serie de seminarii pe care Gerry Robert le susţine în această toamnă în toată lumea. Fondatorii platformei de dezvoltare personală Born2Succeed, au reuşit să adauge capitala României pe lista oraşelor incluse în seria de evenimente semnate Gerry Robert, alături de Londra, Amsterdam, Toronto, Chicago, San Diego şi Texas.

Gerry Robert îți captează atenția din primul minut  iar ideile sale neconvenționale, te vor convinge că este un maestru al marketingului’, spune Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed. ‘Suntem foarte încântați că Gerry a acceptat invitația noastră de a veni la București să împărtășească cu românii din secretele succesului său. Am avut șansa să îl cunosc în cadrul unui seminar din Londra unde am aflat tehnici inovatoare de marketing. Le-am pus în aplicare, iar rezultatele au fost peste aşteptări.’ , a completat Irina Alionte, co-fondator Born2Succeed.

Gerry Robert provine dintr-o familie defavorizată din Canada. A fost nevoit să abandoneze şcoala la 18 ani şi să înceapă să îşi câştige propria existenţă. În numai doi ani, a reuşit să îşi schimbe radical destinul ajungând dintr-un om care trăia de pe o zi pe alta, să câștige primul său milion de dolari.

De atunci, Gerry a generat venituri de peste 100 milioane de dolari, a devenit mentor pentru cei mai bogați oameni din lume  precum Bill Clinton, Donald Trump, Sir Richard Branson şi Anthony Robbins. A lucrat pentru mari corporații precum Microsoft, Google, IBM, General Motors, Malaezia Airlines și a susținut seminarii live pentru peste 3 milioane de oameni.

Toţi participanţii vor primi la finalul seminarului instrumente şi materiale de marketing în valoare de peste 700 euro. Acestea constau în cursul online semnat de Gerry Robert “How to Publish a Book & Grow Rich“ şi acces la programul online ‘Fully Booked in 30 Days Challenge’, oferit de Born2Succeed, structurat în 4 module care includ tutoriale video de Facebook marketing.

Evenimentul este gratuit, însă numărul de locuri este limitat. Înscrierile la eveniment se pot face pe www.born2succeed.net/gerryrobertlive unde se găsesc şi mai multe informaţii.