Bal caritabil pentru dotarea secției de prematuri din cadrul Maternității Polizu

Evenimente

Cluburile Rotaract din capitală organizează un bal caritabil, #UnColored, cu scopul de a strânge fonduri pentru renovara secției de prematuri din cadrul Maternității Polizu. Evenimentul are loc pe 11 mai și este destinat tuturor celor care își doresc să facă parte dintre cei care fac un pas mic către un sistem de sănătate mai bun.

Evenimentul este găzduit de Daniel Osmanovici, licitația de către Andrei Coman, iar momentele artistice sunt susținute de Claudia Pavel, Marian Vasilescu, A Piacere Quartet, Ionuț Marcu și alți invitați surpriză.

„Suntem încântați că putem organiza astfel de evenimente și într-adevăr încântați că de fiecare dată oamenii responsabili dintre noi răspund pozitiv la astfel de acțiuni. Cred că am înțeles cu toții că oricât de mic ar fi aportul nostru înspre construirea unui sistem de sănătate mai bun, este extrem de important. Într-adevăr, puțin câte puțin, schimbăm viețile celor care trec prin momente dificile. Și spunem asta pentru că #UnColored nu este nici primul nostru evneiment de acest gen și în niciun caz nici ultimul”, spun organizatorii, membri ai cluburilor Rotaract din București.

Evenimentul este organizat de cluburile Rotaract din București, iar voluntarii implicați în proiect au afirmat că pentru ei „UnColored este un eveniment creat din pasiune și iubire, și sunt motivați de speranța că generațiile ce vin pot avea acces la un sistem medical așa cum ni-l dorim cu toții.”Printre susținătorii evenimentului se numără și Ana Maria Brânză, care a donat tricoul purtat de la Jocurile Olimpice de la Rio pentru renovarea secției de prematuri din cadrul Maternității Polizu.

Prețul unui bilet este 250 ron/persoană și include acces la spectacol cu muzicӑ live și momente artistice, cinӑ festivӑ, open bar cu bӑuturi alcoolice şi non – alcoolice, acces la licitaţie și tombolă. Bilete pot fi cumpărate de pe site-ul www.uncolored.ro.

Balul caritabil va avea loc în sala de gală de la Ramada North , pe 11 mai 2018, începând cu ora 20:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe evenimentul de pe Facebook.

Printre partenerii evenimentului se numără: aesthetics ONE by Dr. Alecsandru Ionescu, Serve, Pepsi, MuseArt Academy, Zoom pe idei, Grafică și Tipar și mulți alții.