Idei pentru un cadou de casă nouă

Idei

A găsi cadoul potrivit pentru o casă nouă, pentru o rudă sau un prieten care te invită să îi vizitezi în nouă locuință, poate părea adesea o misiune imposibilă, mai ales dacă nu cunoști stilul casei sau gustul proprietarilor acesteia. Cu puțină creativitate și timp alocat căutării poți să găsești cele mai inspirate idei pentru un cadou de casă nouă care să fie păstrat cu drag!

Află care sunt cele mai bune propuneri pentru a surprinde plăcut cu cadoul tău de casă nouă

Decoratiunile Textile, cadoul perfect pentru o casă nouă.

Textilele pentru a decora livingul, imbraca masa, dormitorul, bucataria sau baia, sunt elemente esentiale care devin si un cadou bun pentru o noua locuinta. O pătură sau un set de cearșafuri pentru pat, perne pentru canapea sau șervețele de masă vor fi alegerea perfectă pentru un cadou de casă nouă. Dacă nu vrei să riști prea mult, optează pentru tonuri neutre care se potrivesc cu ușurință în orice stil decorativ.

Accesorii pentru bucatarie si masa

Accesoriile pentru bucătărie și masă sunt una dintre cele mai bune propuneri pentru a face un cadou pentru o casă nouă, deoarece sunt întotdeauna utile. Un set de cuțite de designer, un set de pahare originale sau tăvi pentru aperitive sunt întotdeauna o opțiune bună care va mulțumi gazdele. Incearca sa alegi piese neutre daca nu stii cum au decorat spatiul sau care sunt gusturile proprietarilor. Pe alb, negru, gri sau metalic, sigur nu vei da gres.

Arome pentru casa: lumanari si parfumuri

Aromele pentru casa au devenit un detaliu esential pentru a crea medii mai placute si primitoare. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui cadou original pentru o casă nouă, nu ezitați să oferiți un set de lumânări parfumate într-un felinar, un suport pentru lumânări sau o bază pentru a le așeza. Este întotdeauna placut să intri într-o casă care emană o aromă naturală și echilibrată, așa că îți recomandăm să alegi parfumuri proaspete și moi, precum aroma de trandafiri, lavandă sau ceai verde, printre altele. Poti sa te inspiri si din acest articol despre Aromaterapie si relaxare.

Oferă flori sau plante aromate și o vază!

Un buchet de flori este unul dintre cele mai populare cadouri pentru o casă nouă, tuturor ne plac, încântă privirea, decorează și parfumează. Insa in multe ocazii, si mai ales cand vine vorba de o casa noua, nu exista vaze pentru a aseza buchetul. Deci nu ar fi o idee bună să dăruiești niște flori și să alegi o vază pentru a completa cadoul? Alege un model transparent cu gura larga pentru a aseza cu usurinta buchetul de flori. Va străluci în toată splendoarea sa și poate fi folosit în continuare pentru a plasa alte flori sau ca obiect decorativ perfect pentru orice colț.Electrocasnice mici

Poți chiar să îți întrebi prietenii ce ar mai avea nevoie pentru noua lor locuință și să le cumperi tu electrocasnice mici. Poate fi o cafetieră, prăjitor de pâine, blendar sau o ramă digitală.


Dacă vreți să faceți cadouri și gazdelor puteți opta pentru un halat de baie pufos pentru doamnei sau un ceas pentru domni. (vezi top ceasuri barbatesti).