Gamification Masterclass cu Pete Jenkins

Evenimente

Pete Jenkins – No 5 Gamification Power GURU la GamFed

Pete Jenkins este presedintele GamFed (Confederatia Internationale de Gamification si are misiunea de a ajuta răspândirea gamificării, un proces de care pot beneficia multe companii și angajați, dacă este implementat corect.

În august 2017 Pete Jenkins a fost votat Nr5 în GAMIFICATION POWER GURU LIST.

Pe 29 septembrie va fi prezent la București pentru a susține masterclass-ul Gamificare pentru departamente de learning & development.

Gamificarea este un trend în creștere pe toate piețele, și oamenii sunt încântați să învețe într-un mod care pare foarte natural: prin joc. Sistemele digitale au oferit oportunitatea dezvoltării acestei ramuri, și practic poți ajunge să introduci într-un joc orice. Pentru a crea în mod constant experiențe relevante  angajaților și pentru a facilita învățarea este important să aplici gamificarea în mod corect.

În semindarul de 1 zi participanții vor învăța principiile aplicării gamificării în procesele de învățare, de la teoria din spatele gamificării la procese pentru implementarea cu succes în diverse programe organizaționale.

 

Înscrierile se fac online pe www.learningnetwork.ro/gamification-work. Abonații Gandeste Pozitiv beneficiază de o reducere de 30% față de prețul afișat pe site COD  PROMO: GP30. Reducerea poate fi accesată și la rezervările telefonice 0770414202.