Learning Network Festival

Evenimente

Ce este Learning Network Festival?

Este un mix inteligent de învățare, trenduri și bune practici asezonat cu energie, inspirație și networking, adresat specialiștilor în Learning & Development de orice nivel din organizații. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a doua zile, are 17 vorbitori invitati ce vor fi prezenți cu 10 workshopuri și 7 prezentări. În mod tradițional evenimentul începe cu un workshop de networking care a fost caracterizat de participanți ca fiind un mod inovativ și eficient de a începe un eveniment.

 

De ce Learning network Festival?

Learning Network Festival este orientat către comunitate și învățare, cele doua componente fundamentale ale misiunii noastre. Am creat alături de participanții din edițiile anterioare un eveniment viu, care a crescut de la an la an și care reușește să urmărească trendurile, să aducă practică valoroasă și să genereze momente autentice.

 

Temele abordate in 2017:

– Managing learning in organizations

– Instructional design

– Gamification

– Talent Development

– Leadership Development

 

Cine vine la Learning Network Festival?

 La Learning Network Festival participa 50+ HR, L&D, Training și OD Manageri și specialiști în companii multinaționale, dar și traineri, coachi și consultanți.

 

Companiile care au participat în edițiile anterioare: Accesa, Alpha Bank, AMA Romania, Adient, Autonom Service, Automobile Dacia, Bancpost, Banca Transilvania, BCR, Betfair, Blue Projects, Caroli Foods, Cetelem, CEZ, Danone, DeLonghi, Deutche Grundriss, Dr. Reddis, DB Schenker, Enel, ENGIE, EOS KSI, Federal Mogul, Garmin, GPS, GPV, Genpact, G2 Travel, Groupama, Hirschmann Automotive, Heineken, Honeywell, IQuest, ING, Kinstellar, Kuma Romania, La Lorraine, Macromex, NN Asigurari de viată, Orange, Oracle, OMV Petrom, Office Depot, Piraeus Bank, Polaris Medical, Provident, Prisum, Renault, Romstal, Rewe Romania,  Servier Pharma, Siemens, Strabag, Steelcase, Saint Gobain, Telekom, Urgent Cargus, Unicredit, Velux. Worwag Pharma, Yazaki, ZF.

TAXA DE PARTICIPARE

850 lei + TVA (pana la 31 octombrie TVA 0) Folosește codul promo GP20 și beneficiezi de 20% reducere

Reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Detalii aici www.learningnetwork.ro/festival