Educatie financiara prin teatru, in scolile din Bucuresti

Evenimente

Asociația Happy Moms demarează începând cu luna mai a acestui an, proiectul Business Kid – educație financiară pentru copii, prin teatru și poveste. Proiectul se traduce prin două acțivități care se derulează gratuit în școli de stat și private din Brașov, București, Alba Iulia, Cluj și Sibiu.

Activitățile constau în interpretarea unei piese de teatru în școli urmată de realizarea unor ateliere de către voluntari cu experiență în lucrul cu copiii, pe o temă legată de buget, tot în clase.

Proiectul are ca scop familiarizarea într-o manieră prietenoasă, prin artă ş poveste, a copiilor cu vârsta între 7 și 11 ani, cu noțiuni precum cheltuieli, venituri, nevoi, dorințe, buget, donații. Proiectul s-a derulat în varianta pilot acum 3 ani în Brașiov, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean. Business Kid a vizat ateliere derulate în școli și spații neconvenționale pe teme de educați financiară pentru 100 copii din Braşov ȋn anul 2016 şi pentru 25 copii din Cluj ȋn anul 2018.

Asociația Happy Moms are ca scop dezvoltarea personală şi profesională a mamelor și familiei în general, prin crearea unor comunități de mame antreprenoare din pasiune care susțin educația financiară a copiilor și tinerilor. Asociația funcționează în 6 orașe din Romania și derulează trei proiecte centrate pe educaţie financiară ți antreprenorială pentru copii și tineri,  dintre care unul de factură socială, pentru copii cu rezultate bune la învățătură dar care provin din medii defavorizate.

Una din sursele de finanțare pentru acest proiect este conferința motivațională M.A.M.A, care va avea loc pe 25 mai la București și care are ca temă – Redefinind Puterea. Speakerii sunt femei reprezentative pentru domeniul lor de activitate, îmbogățind, cu un punct de vedere personal, sincer, constructiv, perspectiva lor asupra puterii. 8 femei vin în fața dumneavoastră ca să vă inspire, să vă motiveze, să vă povestească despre puterea femeii, despre cum se definesc ele într-o lume a schimbării.

Te poți înscrie aici la conferință! Toți banii strânși la eveniment vor merge către proiectul Business Kid! Implică-te și beneficiază în același timp de cele 4 ore de inspirație de la conferință. Vor fi o mulțime de surprise, premii și delicii care să îți facă ziua de 25 mai, mai frumoasă!