Conferința națională de finanțe personale și investiții

Educatie Financiara

Ca să ajungi să te împrietenești cu banii, trebuie mai întâi să-i cunoști. Trebuie să cunoști banii, dar și pe oamenii care îi stăpânesc. Money Days îți oferă această șansă!

Cum ar fi să ai parte în două zile de experiența unor traineri care fac educație financiară în România de ani de zile? Acum poți face acest lucru. Participând la cel mai important eveniment despre finanțe personale și investiții din 2020, în România.

După ani de zile de eforturi individuale, educatorii financiari din România s-au unit și au decis să-ți ofere tot ce există mai bun la momentul actual în domeniul finanțelor personale și investițiilor.

Toate soluțiile aplicabile în România, care dau randament și care te pot ajuta și pe tine să ajungi la rezultatele dorite.

Promisiunea Money Days este una simplă. Vei învăța într-un mod practic, de la traineri români, toate soluțiile care funcționează aici în țară, pentru românii de rând.

Pentru că și în România se poate… Să fii prosper… Să ai siguranță financiară… Să fii fericit… Să ajungi liber financiar!

Participa la Money Days 2020, editie ONLINE, 27-28 iunie. Inscrie-te folosind codul DANIELA ca sa beneficiezi de o reducere de 200 lei! CLICK AICI pentru detaliile conferintei si inscriere!

Ce pierzi dacă nu participi la Conferința națională de finanțe personale și investiții – Money Days?

În primul rând, vei pierde șansa de a cunoaște cei mai de succes traineri din domeniul finanțelor personale și investițiilor din România. Odată cu acest lucru vei pierde șansa de a învăța cum se fac banii și cum se obține prosperitatea de la oameni care sunt deja acolo.

Și cel mai probabil vei pierde ani de zile, încercând de unul singur, fără experiență, fără ghidaj și fără sfaturile celor care au trecut deja prin etapele prin care vei trece tu și au învățat ce funcționează și ce nu funcționează. Vei pierde astfel șansa de a învăța din greșelile lor și din experiențele lor.

Iar după toate acestea, vei pierde cu siguranță și șansa de a te bucura de rezultate semnificative. Deoarece în lipsa cunoștințelor, a experienței și a tehnicilor pe care le poți deprinde la Money Days, rezultatele tale financiare vor avea cel mai probabil de suferit.

Participa la Money Days 2020, editie ONLINE, 27-28 iunie. Inscrie-te folosind codul DANIELA ca sa beneficiezi de o reducere de 200 lei! CLICK AICI pentru detaliile conferintei si inscriere!