Barbatul de pe Facebook

Relatii

Va invit sa faceti cunostinta cu Mardale Angelina, tanara de 23 de ani care si-a lansat de curand primul roman – Barbatul de pe Facebook.

Angelina locuieste la Strasbourg in Franta, vorbeste cinci limbi straine, calatoreste mult si scrie de cand era copil. Angelina este o fire vesele, optimista si cutezatoare! O tanara femeie care se descopera pe zi ce trece, si ne lasa si pe noi sa o descoperim putin, prin scrierile ei.

De ce aleg sa scriu despre ea? Pentru ca, inainte de toate, are curaj, apoi are talent! Iar cartea ei, Barbatul de pe Facebook este o poveste de dragoste a zilelor noastre. Actuala, reala, incitanta si cu final …. previzibil? Depind cum ai dori tu sa se termine ….

Amalia este o studenta la drept care isi pierde noptile invatand, dar intr-o zi este nevoita sa-si contacteze prietenii virtuali pentru a raspunde la un chestionar. Atunci apare in viata ei ”Vlad Tepes”, un barbat cu un cont fals pe Facebook care, evitand sa dea foarte multe informatii despre el, o schimba foarte mult pe Amalia. Adevarul iese la lumina, iar dupa ce ea afla cine este cu adevarat acest barbat misterios, reusesc sa se intalneasca si sa isi destainuie iubirea pe care o au unul pentru celalalt. Totul ar fi fost perfect daca nu ar fi aparut in viata celor doi cateva personaje care sa le strice fericirea, dar problema fundamentala a relatiei lor este trecutul lui tumultuos.

Deci, daca vrei ca citesti o carte usoara, relaxanta si actuala, iti recomand Barbatul de pe Facebook. Este o gura de aer proaspat, o lectura placuta, asa cum este si personalitatea autoarei!

Cartea costa doar 29 lei si o puteti cumpara de aici => Cartea Barbatul de pe Facebook