Atrage abundenţa în viaţa ta!

Educatie Financiara Evenimente

Proiectul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” fondat de Florin Păsat are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concepte şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţii împlinite.

Modul prin care proiectul îşi atinge acest obiectiv este prin oferirea unui seminar gratuit de 3 ore urmate de un workshop cu plată care durează 5 ore. Atrage abundenta in viata ta

În seminarul gratuit se prezintă noţiuni de psihologie, biologie, neuro-science, economie, toate prezentate într-un concept foarte uşor de înţeles, de impact şi într-un format unic pe piaţa de training şi public speaking din România. În seminarul gratuit se pune accentul pe importanța minții subconștiente în viața noastră zilnică.

În workshop se prezintă cele mai simple și în același timp cele mai eficiente tehnici de lucru personale (cu rezultate dovedite) precum şi un sistem de aplicare a acestor tehnici astfel încât prin punerea lor în practică participanţii să obţină o îmbunătăţire pe domeniile importante ale vieţii lor (financiar, relaţii, sănătate).

Mai multe detalii despre evenimentele gratuite de la tine din oras gasesti aici.