4 motive pentru care un compresor se poate dovedi deosebit de util „la casa omului”

Idei

Pentru majoritatea, un compresor nu ar fi printre uneltele prezente pe prima lista de cumparaturi atunci cand trebuie utilata zona de lucru din gospodarie. Totusi, cum este in cazul celor mai multe unelte moderne ori electrice, crezi nu ai nevoie de asa ceva pana nu il incerci, cel putin pentru o saptamana sau o luna.De exemplu, pana sa iti cumperi un astfel de produs, poti crede ca o pompa de aer este cel mai simplu si mai usor mod de a umfla rotile unei biciclete sau masini. Mai mult decat atat, unii cred ca un astfel de produs poate doar umfla roti – evident, nu este asa.

Iata patru motive pentru care ar trebui sa ai un compresor in garajul sau sopronul tau!

Umflatul rotilor

Desigur, nu iti vei cumpara un astfel de produs doar pentru a umfla rotile bicicletei sau mingile de plaja vara. Vei avea nevoie de el in special pentru a elimina necesitatea unui service auto de fiecare data cand presiunea aerului din cauciucurile masinii tale este scazuta.

Un compresor rezolva aceasta problema instant, daca este folosit corespunzator. Mai apoi, acesta elimina si orice tip de efort fizic pe care l-ai depune cu o pompa de mana sau de picior.Poate fi folosit si ca un aparat de spalat sub presiune

De altfel, un aparat profesional de spalat sub presiune are un compresor la baza, printre altele. Asadar, cu o serie de elemente aditionale, iti poti transforma compresorul intr-un astfel de aparat.

In cele din urma, iti va fi mult mai usor sa speli suprafetele cu depuneri de murdarie serioase ori aleea din fata garajului.

Curatenie si uscare

Datorita presiunii ridicate a aerului, un compresor poate fi folosit si pentru curatenia generala ori uscarea suprafetelor. De exemplu, spatiile mici in care un aspirator nu prea poate ajunge pot fi curatate imediat cu ajutorul unui asemenea produs.

In acelasi timp, poti folosi compresorul si pentru uscarea caroseriei masinii sau masinariilor si echipamentelor de lucru. In functie de materialul din care sunt construite, un asemenea produs ar putea usca si dulapuri, printre altele.

Poate fi folosit si pentru vopsirea lucrurilor

Printre elementele aditionale disponibile pentru un asemenea produs se numara si pulverizatoarele de vopsea. Acestea pot fi atasate compresorului, acesta din urma oferindu-le presiunea necesara pentru a aplica un strat de vopsea uniform si intr-un mod eficient.

In caz de nevoie, ai putea vopsi orice obiect din casa sau din garajul tau, fara niciun fel de problema.

Ai nevoie de un compresor?

Cand vine vorba de compresoare, acestea sunt limitate, in mare parte, de atasamentele de care dispui. Functia de baza a unui asemenea produs este de a livra aer la presiuni ridicate. Asadar, orice sarcina care ar putea beneficia de o asemenea functie poate fi eficientizata cu ajutorul compresorului si atasamentelor relevante.

Daca vrei sa iti cumperi un compresor de calitate si la un pret avantajos, viziteaza magazinul online TopStrong! Echipa din spatele acestuia iti pune la dispozitie toate uneltele necesare urmatorului tau proiect – fie ca ai nevoie de o drujba sau de aer comprimat!