prieteni

11 tipuri de prieteni pe care ii ai de-a lungul vietii

Relatii

prieteni

Vei avea multi prieteni de-a lungul vietii. Fiecare va lasa o amprenta asupra ta, si intr-un fel unic te va ajuta sa-ti gasesti drumul spre viitor. Sute, daca nu mii de oameni trec zilnic prin viata ta, unii repede ca vantul, altii raman si devin o temelie pentru tine.

Citeste mai departe o lista cu 11 tipuri de prieteni pe care ii ai sau ii vei avea candva in viitor. 

Cel la care apelezi mereu. Poti sa nu recunosti, dar toti avem prietenul acela care face mult mai multe pentru noi decat facem noi penru el. La el apelezi sa-ti cumpere cafea, sa stea cu copiii cand esti ocupat, iar el face aceste lucruri ca o demonstratie de prietenie.

Eclipsa este ca o ploaie de vara in viata ta, frumoasa si terminata inainte sa-ti deschizi umbrela. Un astfel de prieten il intalnesti doar o data la cativa ani, si ti-l vei aminti mereu deoarece era perfect. In final, si prietenul si relatia dispar mult prea curand, si ramai doar cu amintirile.

Prietenul la intamplare. Putin excentric, dar foarte distractiv cand va intalniti. El anuleaza intalniri, nu suna, nu apare cand ai nevoie de el, si te paraseste cand apare cineva mai bun, dar viata e mai interesanta cu el alaturi.

Umarul pe care plangi este prietenul caruia i te plangi de slujba, relatie sau de o zi proasta. El te asculta, iti da sfaturi si iti spune problemele sale la randul lui. Adesea, el nu este un prieten foarte apropiat, dar este un ascultator excelent.

Capitanul este prietenul care pune lucrurile in miscare. El se asigura ca toata lumea ajunge unde trebuie sa fie, si de obicei el ia deciziile finale cu privire la locurile si timpul intalnirilor.

Experimentul este prietenul cu care nimeni nu intelege de ce esti prieten, si este o relatie destul de ciudata privita din exterior. Acestia sunt prietenii adunati in „etape” ale vietii, ca atunci cand erai emo in scoala, prietenii cu care ti-ai petrecut cele mai rebele momente.

Flacara este prietenul asemanator eclipsei, dar care sta pe langa tine un timp mai indelungat. Flacarile ard puternic inainte sa se stinga, si la fel si aceste prietenii. In aceasta categorie intra fostii iubiti si prieteniile grozave care s-au sfarsit rau. Adesea, aceste relatii te formeaza cel mai mult ca persoana.

Cel mai bun prieten. Unii trec prin mai multi prieteni foarte buni, altii au acesti prieteni inca din scutece, dar cel mai bun prieten este pentru cursa lunga. Acestia sunt prietenii de care iti amintesti atunci cand spui povesti si care te-au ajutat sa iti conturezi viata in ceea ce  e astazi. Pe ei nu ii vei uita niciodata.

Prietenii de joaca sunt prietenii din copilarie pe care ii iubesti, dar care nu ti se mai potrivesc pe masura ce cresti. Te vei gandi mereu la ei cu drag.

Prietenii din familie sunt cei care iti sunt dati la nastere: frati, veri, prieteni de familie. Acestia sunt cei care iti vor fi alaturi intotdeauna, si sunteti prieteni fie ca va place sau nu.

Alesul este cel pentru care te bucuri ca traiesti, cel cu care iti vei petrece restul vietii, sufletul tau pereche, dragostea ta adevarata.

Exista vreun tip de prieten pe care l-am omis? Tu ai prieteni din fiecare categorie? Spune-ne in sectiunea de comentarii de dedesubt.

Citeste si Trucuri si avertismente despre prietenia adevarata

1 thought on “11 tipuri de prieteni pe care ii ai de-a lungul vietii

Comments are closed.