UnlimitU – Primul summit de dezvoltare personala din Romania

Evenimente

Cand? 22-23 septembrie 2018!

Unde? Bucuresti – Crystal Palace Ballroom

DE CE? Pentru ca vrei sa devii cea mai buna versiune a ta!

DE CE NU? Pentru ca nu vrei sa pierzi ocazia de a intalni in 2 zile, peste 20 de oameni care te pot inspira sa nu mai ratezi succesul personal si profesional!

UnlimitU este un summit, o conferință de dezvoltare personală la nivel înalt, pe toate domeniile de preocupări (dezvoltarea abilităților de comunicare, gestionarea emoțiilor și a relațiilor, gestionarea banilor, a activității profesionale și a antreprenoriatului, educație și leadership etc.), care reunește în două zile, bogate în conținut de valoare, cei mai importanți speakeri români. Participând la un astfel de eveniment, toate domeniile vieții tuturor celor care participă vor căpăta o altă viziune și un alt sens.

UnlimitU reprezintă, totodată, momentul (istoric) de validare a unei veritabile şi puternice comunităţi de români pasionaţi de tot ceea ce reprezintă educaţia pentru dezvoltare personală în toate domeniile de interes ale vieţii. Cei care consideră că fiecare zi este un minunat prilej de a asimila noi lecţii în asumarea potenţialului nelimitat al fiinţei umane, în crearea celei mai bune versiuni a ceea ce suntem cu adevărat pe acest Pământ. De aici şi denumirea de Unlimit U, îndemnul de a nu pune oprelişti acestei aspiraţii fundamentale în noi, aceea de a ne descoperi şi a ne dezvolta pe noi înşine pentru a fi schimbarea pe care o dorim în lumea în care trăim, având grijă ca, făcând ceea ce e bine pentru noi, să nu facem rău celorlalți sau Universului.

Noi, Gandeste-Pozitiv suntem incantati sa fim parteneri la acest eveniment, iar Daniela Irimia, fondatoarea revistei si a proiectului FemeiaIndependenta.ro este unul din cei 23 de speakeri invitati!

Timp de 2 zile, 23 de speakeri romani va vor oferi informatii, inspiratie si motivatie pentru o viata mai buna, in toate domeniile de interes.

Ei vor împărtăşi din experienţa lor legată de comunicare, relaţii, gestionarea emoţiilor, business, antreprenoriat, leadership, acţiuni caritabile ş.a. Vezi aici lista completa cu speakerii la evenimentul UnlinitU!

Daca inca te intrebi daca merita investitia….

CE CÂŞTIGI DACĂ PARTICIPI la UnlimitU!

  • Primești informații din toate domeniile dezvoltării personale: relații, comunicare, bani, sănătate fizică și psihică
  • Îi întâlneşti pe cei mai importanți speakeri români de dezvoltare personală
  • Devii o parte importantă din grupul celor care pot schimba România prin exemplul reușitei lor
  • La costul unui singur eveniment primeşti peste 20 de conferinţe de la speakeri români de top

CE RATEZI DACĂ NU PARTICIPI la UnlimitU!

  • Informaţii foarte valoroase pentru tine: sănătate fizică şi psihică, relaţii împlinite, succes social şi profesional, prosperitate financiară
  • Întâlnirea cu oameni ca tine: preocupaţi de dezvoltarea personală, dar şi de crearea unei societăţi româneşti pe valori sănătoase
  • Un preţ mult redus în raport cu valoarea pe care o primeşti de la cei mai buni în domeniul dezvoltării personale
  • Un moment unic în dezvoltarea personală din România

Vezi aici alte Cursuri de competente antreprenoriale si dezvoltare profesionala