Seminar educational Mirunette International Education

Evenimente

Img. Com. Mirunette-Humanitas

Mirunette International Education organizeaza seminarul educational “5 o’clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!”, din seria de 10 evenimente de nota 10, cu prilejul celebrarii a 10 ani de activitate in organizarea de tabere internationale si consiliere educationala la Scoli si Universitati prestigioase din strainatate.

Seminarul educational are loc sambata, in data de 5 aprilie 2014, de la ora 17:00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu (bulevardul Regina Elisabeta, nr.38), fiind adresat elevilor, studentilor, dar si parintilor si profesorilor de limba si literatura romana si engleza.

Abordand 2 perspective culturale diferite, seminarul este sustinut de catre 2 personalitati de seama din Marea Britanie si Romania: prof. dr.Tim Fish, directorul Colegiului Earlscliffe, absolvent al Universitatii Oxford  si criticul literar Dan C. Mihailescu, editor coordonator al volumului „Cartile care ne-au facut oameni” si realizatorul emisiunii TV „Omul care aduce cartea”. Cu siguranta veti fi fascinati!

Te pasioneaza literatura? Ai nevoie de indrumare pentru alegerea traiectoriei tale profesionale? Ce inseamna sa studiezi in strainatate? Cititul este sau nu un obicei desuet in era tehnologiei? Afla raspunsuri la toate aceste intrebari, despre reteta succesului in cariera si participa la dezbateri animate! In plus, iti vei imbogati CV-ul, pentru ca iti oferim certificate de participare! Participantii la seminar pot castiga premii surpriza, oferite de Editura Humanitas, partenerul evenimentului.

Deserturile delicioase si sanatoase, cu ingrediente 100% naturale, sunt asigurate de Rawcoco. Descopera deserturi raw vegane facute cu dragoste si pasiune pentru hrana vie si alimentatia sanatoasa!

Participarea este gratuita, iar locurile sunt limitate. Imbogateste-te pe plan cultural, extinde-ti perspectivele profesionale si  nu te teme sa vizezi si cele mai inalte aspiratii!

Rezerva-ti acum locul la seminar la office@mirunette.ro sau la numerele de telefon: 0723.606.633/ 0735.159.626.