Esti in cautarea unui job? Euromaster Business Services are pozitii disponibile!

Cariera

In momentul de fata, piata locurilor de munca din Romania se afla intr-un proces de redresare dupa incertitudinile cauzate de primul an al pandemiei. Acum, majoritatea companiilor au reusit sa se adapteze conditiilor de recrutare, angajare si de lucru mai degraba impuse. De exemplu, aproximativ 47% din angajati au avut posibilitatea de a lucra full-remote in prima parte a acestui an (conform unui studiu HIPO.ro), in functie de job. Euromaster este una dintre companiile care au reusit sa se adapteze acestei situatii, dupa cum vei vedea in curand.

Totodata, incertitudinile si cauzele acestora nu trebuie privite doar ca dezavantaje. Mediul de lucru al companillor a avut parte de schimbari care pot fi avantajoase pentru angajati – precum flexibilitatea programului, lucrul de acasa si importanta acordata soft skill-urilor.

Euromaster are pozitii disponibile pentru tine!

Dupa cum am mentionat, Euromaster este una dintre companiile care, in ciuda schimbarilor impuse de pandemie, a reusit sa gaseasca solutii eficiente si de durata pentru diferite probleme. Mai mult decat atat, adaptabilitatea a permis companiei sa creasca atat numarul de angajari, cat si flexibilitatea pozitiilor pe care le au disponibile.

Asadar, daca esti in cautarea unui job, Euromaster Business Services, shared services center-ul grupului Euromaster, poate deveni un punct de pornire pentru noua ta cariera. Avem pregatite pozitii pentru specialisti din diferite domenii care, la randul lor, sunt pregatiti si gata sa se adapteze noilor valori si cerinte ale industriei serviciilor partajate.

Ce se afla in spatele unui job Euromaster Business Services?

Desi schimbarea este singura constanta sigura in ziua de astazi, compania pentru care vrei sa lucrezi nu trebuie sa uite de valorile sale de baza. Calitatea serviciilor, de exemplu, nu ar trebui sa fie alterata – ci dimpotriva, imbunatatita.

In cadrul Euromaster, punem accentul pe onestitate, expertiza si grija pentru clienti. Totusi, aceste valori nu sunt aplicate doar in contextul companie-client. Mediul de lucru al angajatilor este de asemenea caracterizat de acestea.

Ce valori trebuie sa ai pentru a aplica la un job Euromaster Business Services?

Principalul efect al pandemiei asupra locurilor de munca este realizarea unui echilibru intre hard si soft skill-uri. Companiile care nu vor acorda o importanta deosebita celor din urma vor intampina dificultati in timpul procesului de angajare si dupa.

Drept urmare, ca si potential angajat, trebuie sa te concentrezi pe acest echilibru. Flexibilitatea, eficienta si productivitatea sunt cele mai importante soft skills de care trebuie sa dai dovada. Acestea iti asigura acomodarea la locul de munca, indiferent daca acesta este remote sau nu.

Totodata, specialistii inca sunt la mare cautare. Asadar, experienta anterioara, abilitatile specifice si interesul pentru domeniu sunt la fel de importante ca abilitatile de comunicare si proactivitatea, printre altele.

Aplica acum la un job Euromaster Business Services!

Compania noastra isi mentine portile deschise pentru cei ce se afla in cautarea unui job care sa indeplineasca standardele stabilite de pandemie si nu numai. Euromaster Business Services isi va pastra, ca si pana acum, mediul de lucru proactiv si flexibil.

In acelasi timp, exista mereu posibilitati de crestere si de avansare pentru cei care care ocupa un job in echipa Euromaster Business Services.