De ce ti-ai cumpara o bicicleta electrica?

Idei

Vremea placuta de afara, traficul si dorinta de a petrece mai mult timp in aer liber te pot determina sa te gandesti la achizitionarea unei biciclete electrice. De cativa ani sunt la moda si in Romania, iar in Bucuresti si in marile orase din tara sunt amenajate piste speciale, ceea ce incurajeaza tot mai mult ideea de a merge pe bicicleta.

Mersul pe bicicleta are multiple beneficii pentru sanatate, atat fizica cat si psihica. Reducerea stresului prin producerea de endorfine, o inima mai puternica, colesterol scazut si o postura mai buna sunt doar cateva din beneficiile mersului pe bicicleta.

Un alt beneficiu oferit de mersul pe bicicleta este  acela ca faci economii. Este cel mai ieftin mod de transport, pe langa mersul pe jos. Benzina și motorina oricum s-au scumpit, locurile de parcare sunt foarte putine si din ce in ce mai scumpe, iar transportul în comun nu este nici el foarte ieftin. Asadar, o investitie initiala intr-o bicicleta electrica se transforma rapid intr-o afacere profitabila!

Faptul ca poti sa te misti liber prin oras sau sa faci un city break interesant pe bicicleta, iti ofera momente de bucurie si sanatate. Intr-o lumea prea agitata si aglomerata, sa poti sa te bucuri de natura si de vremea placuta, in timp ce pedalezi sau pur si simpu stai pe bicicleta in timp ce bateria electrica face treaba in locul tau, este un rasfat!

Bicicleta electrica Airwheel R8 este potrivita pentru domni, inclusiv cei cu o inaltime peste medie. Atu-ul acestei biciclete este modul triplu de lucru: full electric, asistat electric, pedalat. Practic, poti merge full electric fara sa obosesti/transpiri, dar poti face si sport cu ea cand doresti. O astfel de bicicleta electrica este utila pentru toti cei ce vor sa evite traficul din oras.

Gandeste-te daca este important pentru tine sa scapi de trafic, sa te bucuri de vremea buna si sa reduci cheltuielile cu transportul. Poti face asta comparand un singur produs. Iar faptul ca poti cumpara aceasta bicicleta cu o super reducere, noi credem ca merita!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi pe e-mail si alte articole interesante:

[mc4wp_form id=”3273″]