Cum sa faci educație financiară copilului tău

Educatie Financiara

Noi am scris mult despre educatia financiara si avem cateva articole si despre cum sa facem educatie financiara copiilor. Din fericite, acum exista si o carte care iti ofera 101 idei despre cum sa faci educatie financiara copilului tau.

„Educația financiară, în ziua de azi, este la fel de importantă ca și istoria. De ce? Pentru că ceea ce nu cunoaștem, suntem sortiți să repetăm. Așa cum istoria ne învață despre ce am făcut și am gândit ieri pentru a ne pregăti pentru mâine, așa și educația financiară ne învață despre ce am făcut din punct de vedere financiar ieri, ce facem azi și ce implicații are asta pentru viitor.

Din punctul meu de vedere, părinții din ziua de azi au datoria de a investi în educația copiiilor, să fie mult mai activi și implicați în a-și îndruma copiii spre prosperitate. Azi nu mai există scuze precum “nu se poate” sau “nu știm” sau “nu am fost lăsați” …. Putem crește o generație de oameni împliniți și fericiți, care sunt conștienți de impactul alegerilor lor.

Eu spun frecvent în cursurile și ședințele mele că vom putea crește copii buni în măsura în care noi, părinții, învățăm să fim mai buni. Din toate punctele de vedere! Investiția în educație este extrem de mică în România, ori asta este foarte trist, pentru că doar educația ne va duce către prosperitate.”

Aceasta este parerea mea (Daniela Irimia, trainer, consilier și scriitor), exprimata si in cartea scrisa de Roxana Bucur, consilier financiar.

Poti achizitiona cartea 101 idei despre cum sa faci educație financiară copilului tau cu 15% reducere, daca folosesti codul DANIELA atunci cand plasezi comanda.

101 idei despre cum sa faci educatie financiara acasa copilului tau” este o carte din care vei afla ce activitati sa faci cu copilul tau si de ce sunt recomandate acele activitati. De ce-ul il constituie argumentarea psihologica si didactica a invatarii.

Este o carte in care teoria este imbinata cu practica pentru a oferi copilului activitatea potrivita intereselor, nivelului de dezvoltare si nevoii de invatare din acel moment. Activitatile sugerate si invatarea educatiei financiare se preteaza copiilor incepand cu varsta de 3 ani.

Cartea se adreseaza parintilor care isi doresc sa implementeze educatia financiara acasa cu copiii de varsta cuprinsa intre 3 si 11 ani.

CLICK AICI pentru comanda online! Foloseste codul DANIELA si beneficiezi de 15% reducere.